Goede levering, prima prijs

Zeer snelle evering, beste prijs online. Geen problemen ervaren. En de wachttherapie is hilarisch.

Steeds goede snelle service

Zoals steeds heel snelle levering na bestelling samen met een goede communicatie over de status. van de bestelling. Tevreden!

snel en goede levering

L’écran de l’iPhone 12 max pro que j’ai acheté en reconditionné, à une partie de l’écran d’une autre couleur …

• Nous recommanderiez-vous? Non

Misschien niet altijd de voordeligste, wel de meest stipte !

Besteld om 22 u. op donderdagavond en om 10 u. 's anderendaags al in huis. De bestelde koelbox al 2 volle dagen gebruikt en beantwoordt totnogtoe grotendeels aan mijn verwachtingen. Wel relatief rumoerig, maar dit nemen wij er, met deze tropische temperaturen, graag bij.

Steeds zeer snelle en correcte levering, ook afhaal afspraken worden minutieus gerespecteerd.

De titel van dit bericht vat alles goed samen. Ook het personeel is steeds zeer vriendelijk en behulpzaam.

Was lang geleden dat ik iets via cool blue besteld had.Maar ik ben super content

Het ging heel vlug Op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag had ik mijn.bestelling! Top Ik heb maar 1 opmerking de mensen die leveren nemen niet de tijd om te wachten om uw bestelling in ontvangst te nemen.Bellen aan de deur en zijn onmiddelijk weg.Dus men kan niet tekenen voor ontvangst. Was well heel proffecioneel ingepakt.

Merci

Sérieux et compétence des livreurs

livraison tres rapide

client depuis longtmps

Alles voor de glimlacht !

Koop nooit een tweedekans toestel !!! Wordt niet degelijk nagekeken en werkt helemaal niet bij aankomst ! Een zeer gefrustreerde 'klant' zeg maar 'ex-klant'.

Top service.

Heel goede service, vriendelijke leverancier die op voorhand belt en dan perfect op tijd aankomt.

Makkelijk besteld en geleverd

Ruime keuze, goede alternatieven, schappelijke prijzen, vlotte bestelling en juiste leverdatum

Valse reclame

Morgen geleverd.niks van.... Lokken met valse beloftes en na bestelling een mailtje zal helaas niet lukken. Had beter bij toppy besteld,goedkoper en evensnel dan uiteindelijk

Rapidité, sérieux service

Commandé le soir, livré le lendemain, unique

Promesse de livraison 24h non respectée

Cde le vendredi am et promesse de livraison le samedi en journée...malheureusement le livreur dépose avis de passage sans sonner à notre porte ! Nous étions présent et avions prit nos dispositions...par la vidéo nous assistons à la fuite du livreur vers son véhicule...le choix de B-post à mon avis nuit fortement à votre image...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Synoniem voor topservice

Scherpe prijzen met een top leveringstijd. Ideaa´ als je snel iets nodig hebt .

Snel geleverd, helemaal volgens verwachting

Gewoon top!

service au top

Service rapide Ce qui est promis est réalisé Que rêver de mieux ?

Veel keuze en goede levering

Altijd correct geholpen en professioneel uitleg!

Coolblue doet wat het zegt ...

levering binnen de 24 uur, gebracht door BPost, nog steeds de beste en betrouwbaarste bezorger van pakjes !

Goede kwaliteit snel geleverd

In No time was deze bestelling geleverd. Zeer tevreden van afhandeling en service

Zeer snelle levering en vriendelijke koerier

Snel en correct , zoals altijd

Snel en correct , zoals altijd !

Snel

Snelle levering.