Overzichtelijke website en hele snelle levering!

De we site is heel overzichtelijk en makkelijk om op te bestellen, je vind snel het product dat je zoekt. Daarnaast is de tool om producten te vergelijken enorm handig en heel makkelijk te gebruiken, helpt om te beslissen. De levering was een dag later en dit was effectief het geval, top service!

Achat BBQ Weber

Très

Doen wat ze beloven

Goede service, snelle verzending, goed advies, vriendelijk personeel.

Rapidité de la livraison

Produits de qualité

bedankt

alles perfect in orde

5 dagen later nog niet geleverd, was dringend

slecht

beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen

zeer positief !

perfecte levering

alles zoals afgesproken

Bezorgen niet conform uw afspraak

Bezorgen niet conform uw afspraak

Heel tevreden

De leveringen zijn snel en veilig. Als er iets mis is dan kan je bellen naar de klanten service die jou meteen helpen en de best mogelijke oplossing geven. Iets retouren of garantie vragen gaat ook vlot.

GSM de secours...

Commandé un dimanche, reçu le jour d'après. Livraison avec le sourire... Que demander de plus ?

Parfait

Parfait

alles correct

top

Bien

Reçu mon colis rapidement et en bonne état !

Impeccable

Service rapide, efficace !

Degelijke service

Ik heb een goede ervaring en zal nog bij jullie bestelle´

Rapide et efficace

Service au top, jamais déçu. Livraison le le demain très rapide. Je recommande

Snelle en vriendelijke service!

Bij een bestelling merkte ik te laat dat ik mijn nieuw adres niet had aangepast. Een telefoontje naar de klantenservice en het was direct met een grote glimlach opgelost, daags nadien perfect op tijd geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Vorige week heb ik iets gereserveerd in de winkel en binnen geen tijd was ik binnen en buiten, ideaal voor iemand die niet graag winkelt. Ook hier was de medewerker heel erg vriendelijk. Top-ervaring!

Livraison a l heure prévue...

Chauffeur très sympa....

super

Bonjour nous avons commander une machine à café un dimanche vers 17H et nous avons été le lundi vers 9H30 incroyable.

Perfecte, super snelle service. Heel correct en klantvriendelijk

Heel goed aanrader

Vlotte levering en correct

Heel fantastisch.

Ik heb het al paar dagen en ik vind het een fantastische product. En het was ook snel geleverd.

Prima, top in orde

Borsbeeksebrug 28