trés bon

bon service bon suivit

Rapide, efficace et au meilleur prix

Livré dans les 24 heures (et même un dimanche en plus), avec le meilleur prix du marché que j’ai pu trouver. Que demander de plus.

Très satisfait

Service rapide et soigné

Produit impeccable livré en un temps record

J'avais une urgence à recevoir ce nouveau Smartphone. Je l'ai commandé samedi un peu avant midi, il a bien été livré dimanche début d'après midi. Bravo. Bravo aussi car lors de la commande, Coolblue nous suggère par défaut de ne pas se faire livrer le dimanche. Un bon point car par défaut l’option est le premier jour ouvrable suivant. C'est plus écologique. Mais j'en avait pour une fois besoin très-très vite. Ce n'est pas ma première expérience Coolblue via internet et tout a toujours été impeccable. Par contre je n'ai aucune expérience des magasins physiques.

Heel tevreden!

Al bij alle bestellingen heel tevreden geweest van het gebruiksgemak en de snelle levering. Ook wanneer ik een toestel in garantie retour moest sturen een heel vlotte en duidelijke service en zonder problemen communiceerde zij met de fabrikant en hielden mij op de hoogte.

Het zwaarste pakket moest ik zelf ophalen in het postkantoor. We bestelden speciaal omdat het door coolblue zelfs op zondag aan huis zou geleverd worden. Toch kon het pas dinsdag opgehaald worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend!

Supersnelle service, eerlijke prijs…

Coolblue is de beste keuze

Bij Coolblue kan je met een gerust hart shoppen. Ze hebben scherpe prijzen en leveren erg snel. En met regelmaat hebben ze ook mooie aanbiedingen.

Super tevreden

Super tevreden

Geweldige winkel

Zeer vriendelijke personeelsleden en professionele uitleg gehad over de aanschaf van ons product

zeer snelle en goede service !

Zaterdag om 17u besteld en geleverd op zondag om 8u30, ongelofelijk !

Gemakkelijk en snelle levering

Gemakkelijk om te bestellen en betalen en een vlotte levering. Ga hier zeker nog bestellen.

Fijne pick up

Zeer makkelijk het product gevonden op de site, handige extra’s als voorstel gekregen. Iets kunnen vergelijken en enkel de verschillen te zien krijgen ipv de hele lijst. Heel erg handig. Pickup was zoals steeds heel erg makkelijk, zeer vriendelijk en behulpzaam. Weer een fijne ervaring met coolblue!

Super cool

Zeer vriendelijk personeel en een toffe service

articles conforme et livraison rapide

merci

Fantastisch!

Heel goed geholpen geweest in de shop Kuurne . Naam van de jonge man vergeten maar super voor de klant

enorm tevreden !!!!

alles oke !!!

Très bien

Produit commandé à 23h30 livré le lendemain à 10h30. Produit parfait comme le descriptif , mais gros bémol, rien n est en français. Je vais contacter le service client pour cela.

Vlotte en snelle volledige levering zonder schade

Grasmachine op accu besteld en binnen nog geen 24u in huis

Super expérience, toujours le meilleur prix et livraison ultra rapide garantie!

Je suis particulièrement fan du service de livraison; en moins d’un jour, c’est livré! En plus, c’est toujours au meilleur prix!

Irréprochable

Informations, services, rapidité . Excellent

Kwaliteit, gemakkelijk besteld, snel geleverd

Ruim aanbod van allerlei producten. Correcte prijs en snel geleverd. Handige website om vergelijking te maken.

Uitstekende service

Je kan altijd uitleg vragen. De producten zijn altijd van goede kwaliteit.

Efficient en hartelijk, heel fijne ervaring

Heel fijne ervaring, heel vriendelijk personeel

Steeds weer top

Laptop besteld om 17:00 en op zaterdag stipt geleverd.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen