bestelling niet compleet geleverd, wel betaling via VISA geïncasseerd
Op 24 mei 2023 bestelde ik een Samsung smartphone met toebehoren(cover, screenprotector,USB protector en een oplader. (Ordernummer: 72398395). Op 25 mei werd alles geleverd, behalve de oplader. Veel getelefoneerd en gemaild met Coolblue. Iedere "specialist"(5 verschillenden) van Coolblue zeiden, dat hij/zij voor nalevering zou zorgen.
Nu op 27 mei is dit probleem nog niet geregeld. Beloofd is nu dat morgen 28 mei de nalevering zal plaatsvinden. Afwachten maar.
Nog te vermelden is dat ik vanmorgen 27 mei een mail kreeg van Coolblue om 24,99€ nogmaals te storten om de oplader te verkrijgen. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, maar toont warboel.
Mijn vaststelling is dat de Coolblue slecht georganiseerd is en niet goed aangestuurd wordt. Probleemoplossend vermogen laat ook te wensen over.
Als laatste de communicatie: Hoi Cornelis Bentvelsen,
Hoera! Het is tijd voor een vreugdedansje, want je pakketje is bezorgd. U begrijpt, dat er voor mij geen" vreugdedansje" inzat. Maar afgezien daarvan heb ik zelf besteld en betaald en als dan geleverd wordt, is dat maar normaal en geen reden voor vreugdedansjes. Net alsof de levering iets uitzonderlijkst is.
Ik hoop, dat andere klanten gespaard blijven van deze problemen en ergernis. Voor Uw medewerkers lijkt het me trouwens ook niet motiverend om met ontevreden klanten om te moeten gaan, vooral niet als ze gelijk hebben.