Betrouwbaar

Excellent

Heb al verschillende keren iets besteld bij Coolblue en steeds tevreden geweest.

Perfecte service

Product dat je besteld is net zoals de info die gegeven wordt.

La livraison s'est déroulée comme prévu.

Tout s'est déroulé comme annoncé. On m'a annoncé la tranche horaire de deux heures la veille. Et le jour jour même, on m'a téléphoné un peu avant la livraison. Le frigo a été placé à l'endroit demandé et l'emballage a été repris par les livreurs.

Goede, snelle en vriendelijke service

Ik vond mijn product snel en makkelijk op de website. De dag erna was het er en alles was in orde.

Service rapide et soigné et prix concurrentiel.

Site convivial, commande passée sans problèmes et livraison rapide.

Snel correct goede producten goede prijs en grappige reclames op tv

Al verschillende zaken gekocht bij Coolblue van tablet tot printer en monitor. Altijd een zeer goede ervaring!!

Zoals steeds, kwaliteit service en behulpzaam.

Zoals steeds, kwaliteit service en behulpzaam.

Rapidité incroyable

Commander a 23h, reçu le lendemain 9h30. A ce demander comment il font.

vite livrer et pas cher et tout fonctionne bien

tout es au top

Vlotte service

Vlotte service

bestelling niet compleet geleverd, wel betaling via VISA geïncasseerd

Op 24 mei 2023 bestelde ik een Samsung smartphone met toebehoren(cover, screenprotector,USB protector en een oplader. (Ordernummer: 72398395). Op 25 mei werd alles geleverd, behalve de oplader. Veel getelefoneerd en gemaild met Coolblue. Iedere "specialist"(5 verschillenden) van Coolblue zeiden, dat hij/zij voor nalevering zou zorgen. Nu op 27 mei is dit probleem nog niet geregeld. Beloofd is nu dat morgen 28 mei de nalevering zal plaatsvinden. Afwachten maar. Nog te vermelden is dat ik vanmorgen 27 mei een mail kreeg van Coolblue om 24,99€ nogmaals te storten om de oplader te verkrijgen. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, maar toont warboel. Mijn vaststelling is dat de Coolblue slecht georganiseerd is en niet goed aangestuurd wordt. Probleemoplossend vermogen laat ook te wensen over. Als laatste de communicatie: Hoi Cornelis Bentvelsen, Hoera! Het is tijd voor een vreugdedansje, want je pakketje is bezorgd. U begrijpt, dat er voor mij geen" vreugdedansje" inzat. Maar afgezien daarvan heb ik zelf besteld en betaald en als dan geleverd wordt, is dat maar normaal en geen reden voor vreugdedansjes. Net alsof de levering iets uitzonderlijkst is. Ik hoop, dat andere klanten gespaard blijven van deze problemen en ergernis. Voor Uw medewerkers lijkt het me trouwens ook niet motiverend om met ontevreden klanten om te moeten gaan, vooral niet als ze gelijk hebben.

Correcte levering! Vandaag bestellen morgen geleverd! Goed toestel!

Super rapide. Correspond parfaitement aux articles commandés. Choix d’articles important.

Choix important. Correspond parfaitement aux articles commandés. Choix important d’articles.

Service de qualité et réellement rapide

J'ai plusieurs fois commandé des accesoires/périphériques gaming sur Coolblue et ils ont toujours été livré en temps et en heures, et en bonne condition, jamais eu de surprise avec un produit défectueux

Très bon service

Bon qualité prix et livraison express

Beleeft zoals door jullie beschreven naar service.

Hier is weinig aan toe te voegen. Heel het aankoop en levering proces verlopen zoals door jullie aangeboden. Waarvoor dank.

Verkeerde aansluiting

Ik zag dat de aansluiting niet de juiste is

Super rapide et conforme à l' offre

Commandé le soir, livré le lendemain matin. Deux remarques : 1) Un abonnement gratuit de 3 mois à un bouquet TV était offert, je n'en ai pas trouvé trace dans le colis. 2) Le livreur Bpost a bien sonné, mais le temps que je descende, il avait laissé le colis du moniteur sur le trottoir, appuyé contre la porte d'entrée. Il a donc fallu pour ouvrir la porte, pousser le colis et le renverser...un écran, c'est fragile...D'autant que j'avais actionné l' ouvre-porte, il aurait donc pu le déposer à l' intérieur. Mais c'est Bpost.....

Coolblue est mon site d'achat préférer.

Coolblue est mon site préféré pour les achats de matériels informatiques, la livraison est très rapide, c'est livré le lendemain. Le service client est également irréprochable, ils sont très professionnel et on toujours répondu à mes questions.

snel geleverd en goede service !

Coolblue is meestal niet de goedkoopste maar wel altijd snel geleverd en goede service. Dit is de meerprijs soms wel waard !

Service impeccable et rapide !

On trouve tout sur le site et surtout, des appareils secondes chances. Le service est rapide et de qualité.

TOP!

Site facile à utiliser, l'option permettant la comparaison d'items est très utile. Les articles sont tels que décrits, bien emballés et l'expédition très rapide. Merci.

Fantastich

Goeee service snel geleverd