Super service

Super service

Coolblue heeft een enorm assortiment en is heel betrouwbaar.

Enorm assortiment. Alles wordt vriendelijk en correct afgehandeld. Zeer betrouwbaar.

Commandé un volant Thrustmaster

Reçu le lendemain

Parfait ...vraiment parfait

De la recherche sur l'excellent site très clair de Coolblue à l'expédition ultra rapide en passant par la commande, l'expérience d'achat est ici parfaite. Coolblue est vraiment une très belle fenêtre sur l'achat en ligne. Chaque achat est un plaisir du début à la fin. Merci pour votre service soigné et très professionnel.

Transparant & vlot!

Wanneer ik iets op CoolBlue bestel, leveren ze altijd op de geplande tijdstippen. Vragen staat vrij, service altijd op zijn plaats!

okidoki

Goede prijs en levering op tijd.

retard livraison

livraison d'un pc et accessoires promise le lendemain (le 18) mais jour férie donc surlendemain (le 19), suis averti que ce sera pour le 20 et en deux paquets, le premier paquet arrive le 21 le deuxième annoncé le 22 arriverait pour finir le 23 sans explications... pourquoi annoncer un délai de 24h s'il peut se transformer en 5/6 jours ??? l'organisation est tout autre pour le client et perso j'aurais pris d'autres dispositions... merci cool blue, merci be post

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zoals het hoort

Geen opmerkingen - alles verliep vlot

Altijd een fijne ervaring

Zelfde dag nog geholpen, bestelproces en ervaring kan niet beter.

Ik heb mijn producten netjes op tijd verkregen & kwartier voor aanvang een sms ontvangen dat deze onderweg was. Ik kan geen verbeterpunten opmerken.

Rapidité et efficacité

Plusieurs commandes effectuées. Site simple et rapidité de livraison

Rapidité de livraison et emballage parfait

Mon objectif Canon fonctionne parfaitement.

Commande simple - livraison impeccable !

Matériel recherché simple à trouver, outil de comparaison bien utile. Livraison dans les délais prévus. Impeccable !

achat d'un smartphone - expérience correcte

délais de livraison respecté

Super !

Délai respecté, livraison impeccable, produit correspondant à mon attente.

Tres bien

Rapide et efficace

Vlot en betrouwbaar

Groot assortiment, goede service, duidelijke informatie. Vlotte betaling en verzending

Rapide

Livraison rapide

steeds goed en snel, klant is koning

Zoals we gewoon zijn van Coolblue, steeds deskundig en snel, zowel de levering als reacties en herstellingen

vlotte en correcte service

Artikel 's avonds besteld en de dag nadien geleverd. Zeer vlotte en correcte service.

Mijn bestelling gedaan op een feestdag en de morgen erna al de levering.

Snelle levertijd bij online bestelling ...

Ik vond het heel gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen ...

Handig en snel gevonden

Tout est arrivé dans le temps... Parfait

Cool

Correcte levering

Altijd op tijd en correcte beschrijving van producten

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen