Altijd zoals beloofd

Ditmaal koos ik voor een 2de kans artikel. Zoals beloofd werd het tijdig geleverd en voor mij geen verschil met een nieuw artikel.

Rapide et sérieux

J ai fais plusieurs achats chez cooblue et je suis toujours satisfait de la rapidité de la livraison et des tutos explicatif que l on trouve sur leur site. Exemple, j ai acheté un osmo 6 et j ai reçu via ma boîte mail un tuto explicant les principes de base. Je continue d acheter chez eux. Merci l équipe

Snel, gemakkelijk, en vriendelijke bezorger

De bezorger was heel vriendelijk en het maakte mijn dag helemaal goed! Super lieve man

Snelle en correcte levering

Geen opmerkingen.

Altijd een correcte levering

Met een een super service

Rapide et facile !!!

J'ai commandé un jeu vidéo sur la Switch en pleine soirée via le site web Coolblue... et je l'ai reçu le lendemain chez moi, comme prévu ! Génial !!!

Snel eenvoudig

Positief

goeie service

goeie website, handige vergelijkingen tussen producten, snelle afhandeling betaling alleen vandaag bestelt morgen in huis was niet van toepassing hoewel deze wel bij het product stond

ok

ok

Supersnelle levering

Eerste keer bij coolblue besteld en heel tevreden van website, besteld artikel en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Goede informatie

Fijne colschop

Ponctualité

Rapport qualité /prix

1ère commande et entière satisfaction

Le service au top le contact clientèle rien a dire juste parfait. Vraiment à recommander

Goede service, snelle levering

Parfaite :-)

Hello, Sans soucis, je suis satisfait à 100%. Pierre

Vlotte service en correct

Zeer vlotte service en correcte levering.

Coolblue is de enige die de belofte altijd nakomt en optijd de pakjes kan leveren.

Rien à redire

Livré dans les temps

Magnifique !

Bonne continuation !

Topervaring bij online aankoop.

Ik vond wat ik nodig had, kon vergelijken met een aantal alternatieven en kocht uiteindelijk prijs kwaliteit een goed product. Dit werd heel snel geleverd en ik werd daarvan op de hoogte gehouden. Top service dus. Bedankt!

snel en correct

snelle verwerking en zoals beloofd de volgende dag geleverd

Best ok

Bijna perfect 1lleen de levering door derde partij niet top .

Vlekkeloze behandeling

Voor mijn eerste bestelling via coolblue moet ik eerlijk bekennen dat de behandeling, verwerking en levering vlekkeloos verlopen zijn.

Geweldig zeker door snelle levering.

Volgende dag geleverd is mijn grootste pluspunt. Zelfs levering op zondag. Producten zijn goed en zeer veilig verpakt.

Colis jamais arrivé

J'ai commandé il y a 1 semaine le colis est noté comme livré mais c'est faux bpost me dit avoir livré mais de nouveau c'est faux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Borsbeeksebrug 28