snelle service

Snelle levering, goede kwaliteit

Alles perfect verlopen

Alles was duidelijk correct en goed verlopen.

Zeer aangename service.

Nog nooit problemen gehad met levering of met de producten. Altijd tevreden.

Ma commande devait arriver le lendemain, ça fait 72h et toujours rien…

Ma commande n’est toujours pas arrivée. Aucun suivi C’est vraiment pas sérieux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait, si on a le temps, je conseille a tout le monde de faire des achats hybrides.

J'ai choisi l'objet du quel j'avait besoin et je l'a payé online et puis, le même matin, j'ai fait un belle promenade pour aller le reprendre dans le magasin de Avenue Louise, ou tout c'est passé parfaitement, je suis été servi tout suite et avec une grande gentillesse et une sourire très cordial.

Uitermate tevreden over Coolblue

Website duidelijk, bestelling vlot verlopen, snelle levering.

Simple et facile

Ma commande a été éffectuée via l'application, j'ai trouvé mon produit facilement via la barre de recherche, j'ai pu comparer directement les différents modèles. Le paiement se fait simplement via payconiq et la livraison a été faite le lendemain comme prévue.

Snel en goed

Snel geleverd en inhoud naar verwachting

Sneller kan niet

Correct en goed verpakt

parfait

rien à dire ,le colis est arrive le lendemain en parfait état

Goede servlce,bekwaam personeel.

Deftige en vriendelijke plaatsers

Always the right product, always fast

Everytime I ordered something from Coolblue, I got in a very short time with a safe packaging. In addition to that, the prices are really competitive compared to the market. Overall a very good experience.

Perfect!!

Snel, juist en Perfect!

Perfecter kan niet

Prima filtersysteem om het juiste product te kiezen. Supersnelle levering. Helemaal top!

Vlotte communicatie en snelle levering!

Coolblue is een goede webshop met uitgebreid assortiment, zowel zakelijk als Prive, vandaag bestellen is morgen geleverd. Vlotte mailing en informatie! Een aanrader!

zeer vlot verlopen de aankoop, dag nadien thuis bezorgd

handige tips die je helpen bij maken van de keuze

Livraison rapide

C'est vraiment génial on commande et bien souvent on reçoit le lendemain. Livraison vraiment top et ça c'est génial car je suis bloqué pour l'instant suite a un accident et j'ai pu avoir le cadeau de la fête des mères a temps

Nickel, de la commande à la livraison

Alles prima verlopen !

Eenvoudig bestellen. Snelle levering.

Rapide

Rapide sans soucis,

parfait

arrivée rapide telle que programmée

Snelle levering aan een scherpe prijs!

Het gekochte product werd snel geleverd, goed verpakt en aan de beste prijs die ik online kon vinden!

altijd op tijd

altijd correct

Gamechanger !

Ik ben absoluut lyrisch over de afhandeling van mijn aankoop. Het systeem van informatiemails waarbij systematisch een tijdsvork van een dag, herleid wordt naar een halve dag, dan naar een uur en een kwartier voor levering een berichtje gestuurd wordt, is ronduit fantastisch. Ik zag een dag van wachten herleid worden naar wat in se een afspraak wordt. Gebaseerd hierop zal ik in de toekomst voor aankopen eerst de website van Coolblue checken.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen