Parfait

Prix intéressant et livraison rapide et avec le sourire ! Merci.

Vlotte levering

Perfecte snelle levering bij de buren. De winkel komt aan huis !

Snelle levering !

2TB SSD geheugen werd snel geleverd zelfs op een zaterdag ! Het product werkt naar behoren, hopelijk valt de kwaliteit ook mee, dat kun je natuurlijk niet onmiddellijk beoordelen.

Goede levering in op afgesproken moment

Goed ervaring

Snel en efficiënt...

Altijd content van Coolblue , we hebben al veel besteld

Rapide et efficace !

Impecc

Handige keuzehulp, sterke prijzen, snelle levering

Op de website helpt Coolblue je bij de keuze van je product. Daarnaast staan er handige tips en extra informatie over productgroepen en -reeksen. De prijzen zijn scherp en de levering gaat vlot!

délai mensongé

J'ai choisi un produit plus cher chez vous pour l'avoir le lendemain et je l'ai reçu deux jours plus tard. Je l'ai donc reçu le même jour qu'un produit identique que j'aurais pu acheter moins cher sur un autre site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

J’ai déjà beaucoup commandé chez Coolblue. Lors d’une commande, j’ai été confrontée à un problème logistique (sur 3 articles, un article n’était pas celui demandé). Le problème a été réglé en 2 ou 3 jours. Un sans faute cette fois-ci.

Très sérieux

Très sérieux

snelste service met geleverd product die aan volwachtingen voldoet

artikel in originele verpakking 20u na bestelling al in huis

komt afspraak ivbm levering niet na

een dag verlof voor niks

Parfait

J'ai acheté plusieurs produits chez Coolblue, les délais de livraison sont très respectées.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goede service

kan het nog sneller?

perfecte communicatie via mail en SMS. Geleverd op D + 1 binnen het gecommuniceerde tijdsbestek en op de meest ecologische manier.

top service

levering zoals afgesproken, geen ditjes of datjes artikel is zoals je besteld had en geen alternatieven duidelijke uitleg bij ieder product op de site heb al. veel besteld en gekocht bij coolblue en steeds tevreden van. nemen ook oude zelfs grote toestelen terug mee zonder poespas. een woord voor mij : coolblue

Opgepast met bpost en grote stukken

Die worden naar het postkantoor gestuurd, en da's in mijn geval nog lastiger dan dat het gewoon aan huis moet geleverd worden. Voor de rest alles OK, zoals ik van Coolblue gewoon ben.

Reçu dans les 24h, rien d'autre à redire.

Très bon écran, le son est un peu faible.

Très bon écran, le son est un peu faible. Livraison impeccable, installation facile.

Super snelle levering,zal zeker nog aankopen doen via COOLBLUE

Commander et enlever en magasin ! Une bonne formule

100% satisfait des prestations Bientôt des magasins en Wallonie ?

Au top !

Livraison rapide et livreurs super gentils

Vlugge levering

Ik geef maar 3 sterren omdat de garantie op de faktuur maar 2 jaar vermeldt en op de site 5 jaar. Wat is nu de juiste garantietermijn ? En ook niet mogelijk om de 40 Euro cashback te bekomen omdat ik telkens op de Nederlandse site van Nilfisk terechtkom en mijn persoonlijk adres in België en Coolblue België, waar ik de hogedrukreiniger bestelde, niet kan intikken. Hoe kan ik dit oplossen ?

Service de livraison ultra rapide et à des heures convenables Super service

De aankoop is vlot verlopen

Mijn aankoop is vlot verlopen

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen