Service and delivery top. Phone is great, like new

Snel en perfecr

Kan niet beter

Snel en correct

Bestelling en aflevering binnen de 12u zelfs. Ongelofelijk. Alles stevig verpakt en Vriendelijke en correct afgeleverd

Prima en vlot

Ook bij reparaties steeds snel en vriendelijk

Gewoon perfect, geen opmerkingen.

Om 18:00 uur besteld, de dag erna geleverd.

B-Post schaadt jullie reputatie

Systematisch wordt niet aangebeld en wordt het pakje gedropped in het postkantoor. Best eens nakijken of het een algemeen fenomeen is.

Perfecte service zoals altijd

Vroeger dan verwacht en met een brede glimlach netjes afgeleverd! Een aanrader!

Professionnel

De la réservation à la livraison, impeccable! Très appréciable d’être prévenu de l’heure de livraison

Aussitôt commandé Aussitôt livré.

Bon accueil.

prijs kwaliteit

correcte artikelen, vlotte levering

Vlot en aangenaam

Aangename filters en correcte afhandeling van mijn bestellingen.

Snel en betrouwbaar!

Alle producten die ik besteld heb zijn altijd snel en zorgvuldig geleverd. Ze gaan ook altijd lang mee en doen wat ze moeten doen.

mauvaise

coolblue ne propose pas la facturation intracommunautaire

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rotslechte service - nog steeds geen pakket

Ik heb op 22/03 een pakket besteld - ik kies leverdatum 27/03. Op 27/03 gebeurt er niets. Op 28/03 nog steeds geen levering. Daarna contacteer ik de klantendienst "oh ja, u moet 4 dagen wachten na leverdatum, want het kan nog aankomen". Het product was zelfs niet verstuurd ... Daarna mag de client nog eens een pakketkwijt-papier invullen en wederom wachten. Tot op heden nog niets ontvangen.

service parfait

mon percolateur est tombé en panne à 17:00, j'en ai commandé un nouveau à 18:00, le lendemain midi, B-Post m'a livré mon colis en parfait état. Si ça, ce n'est pas du service ! Merci coolblue & B-Post.

Service impeccable et rapide

Commande, service et livraison impeccable. Livraison dès le lendemain

Professionalisme et rapidité de livraison

Site web avec un large choix de produits en stock. Rapidité de livraison Installation et placement avec le sourire.

gemakkelijk te gebruiken website prijs - kwaliteit prima

J’adore

Livraison rapide , produit au top

Toujours autant satisfaite !

Envoi rapide et très bien protégé, comme toujours. Je ne peux que vous dire "à la prochaine" ! ;)

Rapidité de livraison en moins de 24h.. super

Commande faite le dimanche fin d aprem et reçu à 9h15 le lendemain.. chapeau pour la rapidité et le suivi par bpost ..

Recherche rapide

Efficacité et rapidite

Super.

Commandé le samedi, livré le dimanche. Très satisfait.

livraison rapide

Les conseils sont pertinents. J4aime le faits que l'on donne aussi les inconvénients des articles.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen