snelle service

Zeer snelle service en levering.

Snelle afhandeling an mijn bestelling.

Het is de eerste keer dat ik iets bij Coolblue heb besteld. Gemakkelijke betalingsmogelijkheden (Paypal). De bestelling werd keurig zoals aangegeven geleverd met Bepost. Ik kom zeker nog terug voor een volgende bestelling.

La commande est arrivée le lendemain comme annoncé

La commande est arrivée le lendemain comme annoncé que demander de plus

Snel geleverd, goede communicatie

Bestelde artikel werd de dag erna al geleverd. Duidelijke berichtjes, geen kritiek te melden! De Shokz ProRun voldoen helemaal aan de verwachting. Het coolblue filmpje over de verschillende types was super handig.

Alles vlot verlopen

Vlotte samenwerking

Rapidité

J’ai commander tard le soir le produit est arrivé avant 10 heures, que demander de plus.

Voor herhaling vatbaar

Heb nu al meerdere toestellen via Coolblue en altijd even vriendelijke en goede service

Bon prix et livraison rapide

Le meilleur prix du marché et livraison ultra rapide. Service impeccable !

Super service

Zeer snel en vriendelijke service

Ze hebben een koelkast gelevert. Alles voor mij gedaan en waren zeer vriendelijk.

Probleemloos

Het artikel dat ik besteld had, was beschadigd toegekomen. Dit moet gebeurd zijn bij de fabrikant want aan de verpakking was niets te zien. Langs de site is het zeer gemakkelijk dit te melden en terug te sturen. Als alles verloopt zoals het moet zullen we binnenkort hetzelfde product weer mogen ontvangen maar dan een exemplaar zonder gebreken. Het is zeer aangenaam te weten dat als er een fout is dit zo gemakkelijk kan recht gezet worden.

Perfect service en groot aanbod.

Exact wat we nodig hadden en meer

We zochten een frigo voor de nieuwe keuken en vonden alle info en reviews die we nodig hadden. Levering op een latere datum, zonder enig probleem of vertraging en bezorgd door supervriendelijke bezorgers!

Superefficient Supersnel Duidelijk Zeer juiste info

Parfait

Que dire... Prix ok Livraison ok Délai ok Tout simplement parfait !

Coolblue komt haar beloftes ivm levering niet na

Koop niet bij Coolblue als rekent op levering de dag nadien. Coolblue geeft haar leveringen uit handen aan bpost, dat zelf mag beslissen om geen levering aan huis te doen als de bestelling te klein is (mijn aankoop bedroeg meer dan 1000 €!), en dan nog in een postpunt dat op zondag niet toegankelijk is, waardoor ik twee dagen moet wachten (en de reden om bij Coolblue te kopen dus wegvalt). Twee fundamentele beloftes die dus niet worden waargemaakt. De website en reclame van Coolblue rept daar met geen woord over. Klanten******. De voorbije maanden en jaren kocht ik voor duizenden euros bij Coolblue... niet bijzonder respectvol dus. Erg jammer, ze zijn een trouwe klant kwijt.

Service rapide, sérieux et efficace.

Nouvel aspirateur commandé samedi après-midi, livré le lendemain sans frais.

Goede hulp

Ze helpen je goed bij vragen en ook bij kiezen van hoofdtelefoon

heel tevreden

heel goed

Alles was op tijd en perfect

Ik heb een tablet s8 plus gekocht, alles was in order, ik heb het op zaterdag gekocht en zondag was het in mijn huis. Alles in perfecte staat en zoals beloofd. Ik heb also een vergelijking gemaakt en vond cold blue een beetje goedkoper dan de andere websides. Ik raad het

Très bon produit et rapidité

Très bon produit et rapidité +++

entièrement satisfait

Voor een vlotte service/ervaring moet je bij coolblue zijn

De service van in de avond bestellen en de ochtend thuis hebben blijft de aangenaamste ervaring ooit. Enplus een fijne en spontane helpservice maakt het alleen maar mooier

Tout est parfait !!

Colis livré en un jour

Vlotte service

Mijn bestelling is vlot afgehandeld en snel geleverd, zoals ze beloven.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen