Heel fijne en snelle webshoo

Altijd snel geleverd, retour ook geen probleem en een heel breed aanbod dat constant aangevuld wordt, alles is altijd verassend snel weer op stock.

Gewoon goed

Snelle afhandeling en goede prijs

Eén woord: TOP!

Niets op aan te merken. Overzichtelijke website met zeer ruime keuze en super snel geleverd. Ook het installatie filmpje van Coolblue is een pluspunt. Ik ben fan en zal hier in de toekomst zeker terug beroep op doen. Perfectie bestaat niet? Coolblue bewijst het tegendeel. Top!

Super bediening!

correcte afhandeling

correcte afhandeling

Snelle en uitstekende service

Toppie

Helemaal tevreden

Snelle service en goede uitleg over de telefoon

Materiaal dat ik besteld heb werkt prima

Super service

Besteld en daags nadien geleverd en promo prijs. Beter kan niet!

Ik bestel alleen maar bij Coolblue

De service, experience van webshop t/m je pakketje aan huis, Coolblue doet alles goed.

Gewoonweg top

Ps5 vrij laat op de avond besteld en de dag nadien al aan de deur. Goed prijs en vooral een heel duidelijke website. Ook de opvolging met mails ging heel vlot.

topservice van begin tot einde

Vandaag laat besteld, morgenvroeg geleverd. Duidelijke communicatie via mail en per telefoon. De gemaakte afspraken worden nageleefd. Ik mag zelfs een maand de wasmachine testen en gratis laten wisselen indien ik niet tevreden ben van dit merk/exemplaar. Dat is een waanzinnige dienst. De installateur was vriendelijk en snel. Hij heeft zelfs mijn droogkast in zijn eentje opnieuw op de wasmachine geplaatst. Top

Zeer goeie

Tof !

Super !

Heel blij met mijn aankoop

zeer vlugge levering

Très très bonne expérience

Très bonne expérience de début à la fin, hyper satisfait, je recommanderais sans hésiter, et je commanderai tout mon électro via Coolblue si je le peux !

Très sérieux

Livraison très rapide

iphone verdwenen

ik heb een iphone 12, een hoesje en een screenbeschermer besteld. Het geleverde pakje bevat enkel hoesje en screenbeschermer. Ik moet 10 dagen wachten vooraleer Coolblue de zaak analyseert en confirmeren zal dat de iphone 12 terugbetaald wordt. Ondertussen zit ik en zonder nieuwe iphone 12 en zonder de aankoopsom, met het risico dat ik helemaal niets heb. Ik heb de iphone dringend nodig - mijn huidige is stuk - en kan geen nieuwe kopen ergens anders, want wat als ze mij alsnog een iphone 12 sturen ? Ik koos voor Coolblue omdat ik hem de volgende dag kon hebben zonder naar de winkel te moeten gaan. Very bad experience, niet enkel door de foute levering, maar ook door de onduidelijke en tijdrovernde afhandeling. Peter De Jonge

Très bonne expérience

Livraison en 1 jour arriver en bon état satisfait à 100%

Alles inorde

Vriedelijke correcte levering,echt zoals jullie relame,doe zo verder

Toppers,zowel wat levering,plaatsing en uitleg

Afspraak inzake snelle en correcte levering werd nagekomen.

Positieve ervaring. Ga zeker nog bestellen.

Super professionnel

Suite à une erreure dans ma commande, ils ont directement renvoyé le bon produit. Bravo bravo car super rapidement et pas besoin de réaliser plein de démarche pour obtenir le bon produit.

Goede prijs met excellente service

Levering is perfect verlopen met een hele goede communicatie. Vooraf een tijdslot gekregen en nog eens opgebeld door de chauffeur.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen