Ik bestel al jaren bij coolbleu nooit last gehad van kapot paktjes gehad Top service

Simple, rapide et efficace

Le site est simple et lisible, La comparaison des articles se fait facilement et les prix sont attractif. Le top, le temps de livraison est très court.

topkwaliteit/prijsverhouding en supersnelle levering!

Ik had pc speakers nodig in schappelijke prijsklasse, heb keuze gemaakt aan de hand van commentaren, en supertevreden, kon geen betere speakers vinden voor die prijs! en binnen de 12 uur reeds geleverd!!!!

Duurder dan concurrent

Snelle levering daar super tevreden over Maar het artikel is 10 euro duurder dan bij een concurrent dat is zeer jammer

Respect des délais et de la commande. achat en toute confiance

Achat en toute confiance: respect des délais et du matériel commande. Suivi automatique de la facturation

Gewoon super

Duidelijk advies en snel geleverd

Alles prima

Goede en duidelijke website, vlotte levering

Duidelijke website. Bijhorende stukken en/of uitbreidingen worden ook aangeboden al dan niet in een promotie pakket. Dit laat je toe gericht verder te zoeken naar mogelijke uitbreidingen indien je toch iets beter of goedkoper wenst. Vlotte levering: website geeft aan dat het artikel in voorraad is, de volgende dag geleverd. Kan niet beter.

Perfecte service !

Alles naar wens verlopen. Vlotte en goede aflevering van mijn bestelling.

Alles goed verlopen.

Vlotte bestelling. Goed geleverd.

Snelle en correcte levering

Op iets meer dan 12 uur na mijn bestelling stond mijn streamer hier al. TOP !!!

Prima product... snelle levering

Eens te meer 'n heel goede ervaring met Coolblue...

Produit livré rapidement et et répondant à mes attentes

Chaque fois satisfait du service

Uitstekende babyfoon

Zeer goede babyfoon met mooi beeld, duidelijke communicatiemogelijkheden en nuttige app om op afstand mee te kijken. Een aanrader!

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop bij jullie.ik ga get aan iedreen aanraden .danku

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij jullie .ik ga het mijn familie en vrienden aanraden. Danku wel

SUPER

Super, Tout est au tops . MERCI.

dat mijn pakje de volgende dag er al was !

zeer snelle bediening

tout OK !

TOUT OK !

Goede levering

Na betaling gaat alles vanzelf en steeds mooi de dag nadien geleverd.

Très grand choix, envois rapides et retours faciles

J’ai fait plusieurs commandes chez coolblue, les envoies sont toujours rapides. Les retours sont très simples si on souhaite échanger ou retourner un article. Les soldes et secondes chances sont très intéressants.

JE N'AI PAS REÇU MON COLIS!!!!!

Je n'ai ni téléphone de contact, ni des nouvelles de lin colis!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top! Op ieder vlak!

Zeer vriendelijke koerier bracht ons pakje aan huis met de bakfiets, als dat niet milieuvriendelijk is! Pakje werd bovendien snel geleverd en was prijs/kwaliteit gewoon top! Dus: top over de hele lijn!

Fijn contact, bezorger en telefonisch.

Alles was op tijd. Bij vragen snel antwoord.

komt beloftes na

Bestel bijna al mijn elektro via Coolblue. Ik vergelijk regelmatig de prijs en die is altijd correct voor de geleverde service. Beschrijving op de website is voor mij optimaal, en de leveringen gebeuren meestal keurig op tijd.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen