Zaken doen met Coolblue is cool.

Nooit geen probleem gehad met alle aankopen die ik heb uitgevoerd. Leveringen altijd zoals afgesproken.

Zeer vlotte service

Zeer goede info, snelle en stipte levering per bakfiets!

Service zoals verwacht

Altijd fijn om te bestellen bij Coolblue

Overzichtelijke website, veel uitleg en tips, zodat je makkelijk de juiste keuze maakt. Snelle levering. Heel tevreden!

Commande avant 23h59 , livraison le lendemain ??

J'ai commandé une échelle le 27/02 , je devais la recevoir le 28/02 puis on m'a renseigné le 01/03 , nous sommes le 02/03 je n'ai toujours RIEN reçu ?? Publicité mensongère ?? J'essaie de téléphoner chez Coolblue depuis ce matin et hop 1 sonnerie et puis la communication est interrompue ... Pas très sérieux , je m'en souviendrai à l'avenir !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte en correcte levering.

Dinsdagochtend besteld en woensdagmiddag al kunnen afhalen in een postpunt bij mij in de buurt. Ook tof dat jullie geretourneerde artikelen waar niks aan mankeert, terug verkopen. Vriendelijke groet, tevreden klant.

Service de qualité !

mon colis est arrivé intacte et en à peine 24h ! Je ne commande plus qu’avec Coolblue

Choisir, valider et payer le lendemain a la maison

Tout était parfait ma commande est arrivée bien emballé et l'article correspondait à ce que je voulais et a un prix correct

Une chouette découverte !

A la recherche d'une machine à café, j'ai fini par trouver mon bonheur. Puis, j'ai ajouté quelques recherches pour tenter de trouver le meilleur prix possible. Et cela m'a mené à "Coolblue" ! Franchement, je ne connaissais pas. Quasi 20€ de différence, … je prends ! Le ton de la communication est sympa, avec une pincée d'humour et une livraison ultra rapide pour pas un euro. What else ... ??? ;o)

Heel Vlug ontvangen

Vlot en vriendelijk

Snel en zeer communicatief

Je wordt constant op de hoogte gehouden van de zending. Die ontvingen we trouwens in minder dan 24 uur. Top dus.

Service ten top!

Het product (combi oven) werd netjes op tijd geleverd door 2 erg vriendelijke en duidelijk bekwame mannen. Kleine probleempjes tijdens de installatie werden snel verholpen. De slogan "alles voor een glimlach" is zeker niet misplaatst!

Vriendelijk en correct

Het personeel was vriendelijk en kon me vlot verder helpen met vragen. De levering gebeurde correct en snel.

Goede service, goed materiaal

Coole tent, weergaloos leuke teksten, top service

Prima, perfecte service, aardige medewerkers. En dan jullie teksten en reclames... Zó tof!!!

Snelle perfecte levering.

Supersnelle service en heel beleefde medewerkers

Op 1 dag werd mijn wasmachine geleverd . Bij levering , aansluiten + de nodige uitleg ! Ook hebben ze onze oude machine meegenomen . Kan het iedereen aanraden ! Doe zo voort.

Het was mijn eerste bestelling en alles was piekfijn in orde.

Een zeer degelijke aanmelding door de berichten op voorhand. Alle uitleg verkregen die ik vroeg en op een zeer vriendelijke manier. Kortom zeker in de toekomst te herhalen.

Snel en duidelijk

Levering dit keer op het beloofde tijdstip in tegenstelling tot vorige aankoop. Tevreden dus

Fidèle à sa promesse.

Rapidité-efficacité ne sont pas des mots vains.

top, article conforme et livraison rapide

top, article conforme et livraison rapide

Volledig de mist in

De duurste optie was om het product te bestellen bij Coolblue met veruit de hoogste prijs op de markt. Maar levering volgende werkdag werd gegarandeerd en dat was het belangrijkste. Na betaling krijg ik de volgende werkdag doodleuk de melding dat de levering vertraagd is. Onaanvaardbaar. Daarbij blijkt het onmogelijk om contact op te nemen met de klantendienst van Coolblue tenzij via een lange telefoonqueue. Al het mogelijke wordt gedaan om te vermijden dat klanten een email kunnen sturen. Ik bestel nooit meer bij Coolblue, pure oplichting.

Envoi rapide, article conforme

Article en seconde chance, conforme à la description, reçu dès le lendemain de la commande.

Altijd top!

Ik heb al meermaals de meest uiteenlopende dingen bij Coolblue besteld en heb me dit nog nooit beklaagd. Zeker een aanrader!

Correcte service

Ik ben tevreden met de geleverde game-accessoires. Bij de levering was er een vertraging. Na contact met de klantenservice was het probleem direct opgelost!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen