Rapidité exceptionnelle

Article seconde chance acheté le dimanche et livré le lundi début pm! Super. Livreur extra et produit conforme à la description. Petit bémol : pas de mode d'emploi.

Uitstekend.

Op tijd geleverd conform afspraak, vriendelijke me nette bezorgers. Zeer behulpzaam!!

Eenvoudig en snel

Eenvoudig om je product te vinden en waanzinnig snelle levering !

Zeer goede service

In de avond de bestelling geplaatst en de dag erna reeds geleverd. Top!

Snelle en gemakkelijke afhandeling

Ik kocht een Samsung Trio Wireless Charger online bij CoolBlue. Dit verliep zeer vlot. Ik bestelde het 's avonds rond 22u en zelfs zo laat zorgden ze ervoor dat het bij mij de volgende dag thuis was. Ook duidelijke en up-to-date site.

Top service en snelle directe communicatie

Perfecte service en communicatie. Snelle levering.

Snelle service, product makkelijk af te halen.

Kwalitatieve producten, klantgericht en -vriendelijk, snelle en aangename service!

Snelle levering in de winkel van Kuurne. Super vriendelijke verkopers in Kuurne.

Excellent.

Easy.

Zoals steeds uitstekend en snel

De titel zegt het zelf: betrouwbaar, snel en goede communicatie.

Goede levering snel en goed

Perfecte service.

Gemakkelijk bestellen via de website. Vlug geleverd door een zeer vriendelijke fietskoerier. Alles verloopt perfect. Totaal niets op aan te merken.

Altijd goeie service

Wanneer ik bij Coolblue bestel, weet ik dat het goed is en in orde komt zonder er achter aan te zitten.

achat de toner pour imprimante laser

Le produit est facile à trouver sur le site. La commande est très aisément: de la mise en panier jusqu'au paiement. Le délai est très respecté. Que dire de plus. Dommage que le pack de cartouches toner (noir, jaune, magenta...)coute plus cher que les cartouches achetées séparément.

impeccable

bon rapport qualité/prix. Livraison le lendemain sans aucun problème. Rien à dire, à refaire et à conseiller.

Prix et livraison au top

J'ai acheté un iphone reconditionné Son état est impeccable et livré au moment que j'avais choisi

Zeer correct bedrijf. Superblij met mijn aankoop!

Aangenaam en vlot

Stoel besteld op vrijdag en zaterdag stond er al iemand van Coolblue voor de deur. Zelfs tot aan mijn lift gedragen.

Correct en tijdig geleverd

Snel en stil

- met de fiets geleverd (en snel) - werkt zeer goed - niet duur

Perfecte staat en mega op tijd geleverd.

Meer dan een aanrader, prijs=correct, levering=correct, Alles zoals afgesproken , Toppie !!

Prima geholpen in mooie winkel

Mooie winkel heeft Coolblue in Nijmegen. Goed geholpen en parkeerplaats dicht in de buurt.

Parfait

Toujours un service impeccable !!!

Vlot besteld en geleverd aan huis!

Vlot besteld en geleverd aan huis!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen