Très bonne expérience d'achat

Recherche et navigation hyper intuitives, beaucoup d'avis sur les produits pour être sûre de ce qu'on achète. Juste un peu déçue de la promesse "Commandé avant 23 h 59, livré gratuitement demain". Cela fait 2 commandes que je passe et que je suis livrée 1 plus tard que promis. Dommage...

Professionnel et serviable

De la commande à la livraison tout était parfait Livreurs très sympathiques, professionnels, explications claires ! Merci

Heel snel geleverd en top product

Mijn Samsung Galaxy a53 werd snel geleverd en is tot hiertoe top. Het is even puzzelen om alle aps over te zetten. Maar nu werkt alles vloeiend. Ik had hiervoor een iPhone, maar dit toestel is zeker zo goed.

Super service

Product gekocht s avonds. S morgens geleverd. Niet tevreden Direct tikets geprint en terug gestuurd Super ervaring !!

Pas de regret

Je suis super contente de mon achat. Ce four à air chaud est plus complet qu'un simple airfryer. J'en profite pour remercier le service clients qui donne de bons renseignements sur les produits.

Geweldige ervaring, maandag besteld en dinsdag al in huis.

Nog nooit slechte service gehad bij Coolblue, ze komen altijd hun beloofde afspraken na!

Top top grande première pour moi

Livraison rapide au top je recommande

Kan niet beter!

Heel goed! Nog nooit iets slecht meegemaakt!

Correcte levertermijn en vriendelijke postbeambte

Une envie, un choix, un achat et le lendemain tu l’as !

Jusqu’à présent toujours satisfait de mes achats ! Je préfère si possible et à bon prix acheter sur une plateforme européenne ou Benelux Je compare les prix et donc pas tjs possible, mais je préférerai votre enseigne pour un gros achat blanc ou brun. Comme mon gros frigo dont le suis toujours satisfait. APV est tout aussi important pour moi que le prix lors d’un achat Et cela avait été direct et positif avec vous (une seule fois je pense) Votre concurrent américain… est aussi très réactif et m’a chaque fois trouvé une solution Mais s’il y a concurrence entre vous deux à prix égal ce sera Coolblue pour moi… Bien à vous, Ben

Kan niet beter

Alles perfect naar wens, Voor een voordelige prijs.

Rapide et efficace

Rapide et efficace

Parfait

Commande d'un NAS Syno, livraison le lendemain, parfait.

Coolblue = betrouwbaarheid

Als wij iets elektronisch willen aanschaffen, kijken we eerst altijd naar het aanbod bij Coolblue. We vinden namelijk dat we bij Coolblue op onze beide oren kunnen slapen als het gaat over zaken zoals kwaliteit, garantie, nazorg, levering... Alles is altijd heel duidelijk en vooral: betrouwbaar! We maken ons nooit zorgen als iets stuk gaat dat van Coolblue komt. Je kan heel makkelijk iets retourneren of laten herstellen. Ook voor allerlei andere vragen kan je altijd terecht bij de vlotte en vriendelijke klantenservice. Ik kan Coolblue alleen maar goede punten geven, daardoor ben ik ook al jaren klant :-)

Direct de volgende dag geleverd ondanks bestelling int weekend.

Zeer goede service

Snelle levering, goede prijzen !

Snel en correct

Zeer positief

Vlotte aankoop, snel geleverd!

Vlot en vriendelijk

Bestelling en afhaling waren snel en vlot. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de koffie was uitstekend!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijke en vlotte afhandeling van de bestelling.

Vriendelijke en vlotte afhandeling van de bestelling

Heel tevreden van aankoop en service

Livraison rapide et bon matos

Ayant acheter un support double écran, la livraison a été réalisée le lendemain matin avec une commande à passer 23h et livrer en plus un dimanche ! service rapide et efficace

Snelle levering, zelfs op zondag.

Gebruiksvriendelijke site, makkelijk betalen en zeer snelle levering.

Prima service!

Alles correct en snel geleverd. Ben al jaren klant en altijd tevreden.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen