Au top comme d’habitude

Panier effectué lundi soir, prête à être récupérée le lendemain après-midi.

La rapidité à prix cassé :)

Je cherchais un processeur sorti récemment, impossible d'en trouver à Bruxelles sans attendre 1 semaine et débourser plus cher que prévu. Ici, j'ai commandé à 16h, le produit n'étant pas en stock, et j'ai pu le récupérer le lendemain à 9h30, pour près de 100euros moins cher que partout ailleurs. Juste génial, merci, je reviendrai !

Mijn go to voor elektronische spulletjes

Super handige webshop en makkelijk online te contacteren. En in de winkel wordt je altijd ontvangen met een glimlach, door personeel dat niet afgejaagd is ondanks de drukte. Tevreden klant!

Stelt nooit teleur

Bedankt Cool, ik kan steeds rekenen op jullie top-service. Correct maar ook snel en vriendelijk, ook als er een probleem zou zijn.

perfecte levering

zoals men mag verwachten, in orde, dank

Heel tevreden klant

Een aanrader voor nieuwe klanten service en stiptheid was een dikke duim heel tevreden .

Vriendelijk en efficiënt

Vriendelijke ontvangen en correcte info zonder opdringerig te zijn.

Très bien

Service livraison Très rapide

Cool in alles, prijs, leveringstijd, correctheid en service !

Al veel besteld, voor mezelf en ook voor klanten rechtstreeks of klant laten bestellen. Nog nooit in alle jaren problemen gehad en indien eens een herstelling nodig is... no problem !

levering komt niet overeen met foto's op de website

Ik heb hier al een mailtje over gestuurd.

vlotte correcte levering zoals beloofd !

Ik had een usb kabel nodig, met een paar klikken besteld en de volgende dag al geleverd. Meer tevreden kan je niet zijn toch.

Rapidité et conforme aux attentes

Rapidité et conforme aux attentes

Perfect en prima

Recentste aankoop verliep perfect en op tijd

Commande scie circulaire Makita

Commande passée après 21h45, et réception nickel vers 11h le lendemain Livraison parfaite, rien à redire!

Heeel erg goed!

Tot nu toe nog geen enkele probelemn gehad met coolblue!

Service rapide

TV Sony Bravia 65 pouces commandée le soir avant 23h. Livrée le lendemain à 9h00.

Levering zoals we mogen verwachten van coolblue

Op deze levering was nu eens niets op te merken. Alles tip top inorde

service parfait

très bonne

goed en snel

goed en snel

Correkte levering.

Gemakkelijk om te bestellen en de mogelijkheid om zelf de dag van levering te bepalen. Alles correkt verlopen.

Zoals beloofd

Zeer vlotte levering. Exact zoals aangegeven de levermomenten doorgekregen, opgebeld een kwartier voor aankomst en geïnstalleerd aan toptempo. Zeer tevreden.

slecht geleverd

Originele verpakking was beschadigt onder de coolblue verpakking.

Snelle vlotte service

Snel en vlot mijn bestelling geplaatst om 20h op een zondag en de dag erna werd het al in de voormiddag geleverd. Heldere communicatie in mailing en leuke marketing

Vlotte bestelling gevolgd door verzorgde punctuele levering.

Het is een plezier zo zaken te doen. Coolblue geeft mij een gevoel van vertrouwen wat heel belangrijk is bij online kopen.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen