Correcte en heel snelle levering

Topproduct met een correcte en snelle levering, minder dan een dag ..

Goed geholpen.

Ik wou iets retourneren door omstandigheden en werd heel goed geholpen door Mitchel via WhatsApp van Coolblue. Dat ispas service. Johan Debouvry.

pakket nog altijd niet ontvangen

besteld met bezorgdatum voor maandag 2-12 (zodat jullie wat meer tijd hebben om klaar te maken) Vandaag 4-12 13:45 nog altijd niet ontvangen.

I have not received the delivery

Who should I contact ?

Product voldoet volledig aan omschrijving zoals op de site, héél snel geleverd. Pakket is verzorgd bezorgd geweest per bakfiets, de bezorger was klantgericht en heel vriendelijk (Coolblue Kuurne). Welgemeende dankjewel aan de bezorger en Coolblue Kuurne.

Snel en goed

Werkelijk vandaag bestel en morgen in huis! Belofte waargemaakt! Mooi toch.

Rapide !

Commande passée le samedi , retirée le lundi à la piste !

Hele snelle levering

Hele snelle en correcte levering. Ook website is overzichtelijk en duidelijk. Top!

Goede service en ultra snelle levering

Steeds zeer tevreden van jullie service. Bedankt!

Heel correcte afhandeling

Heel correct

Snelle en prompte levering

vandaag bestelt en morgen geleverd, alleen spijtig dat ik het oude appzraat zelf moest evacueren.

Degelijke en snelle service

Door de combinatie 'online bestellen, in store afhalen' had ik binnen de twee dagen een nieuwe laptop nadat mijn vorige laptop was gestolen.

snel, correct

Fijne ervaring, snelle levering ook fijne ervaring met de medewerkers van de klantendient

Bonne description et livraison rapide!

Livraison rapide et produit clairement décrit sur le site

Quick & good service

Till date no complaints whatsoever. Very good service!

Satisfaction

Choix - facility de commande- rapidité de,livraison

Niets op aan te merken

Zeer goede service en vriendelijk

Geschrokken van de zeer vriendelijke ontvangst en super bediening.

Excellent service!

Very helpful personnel, excellent service!

Colis envoyé ailleurs

Tout se passait bien, commande, paiement, garantie d'être livrée dans les temps car c'était urgent. Et puis bpost s'en est mêlé. J'ai attendu le livreur toute la journée, je l'ai guetté à la fenêtre. Sa camionnette n'est jamais passée dans ma rue et puis je reçois un message pour me dire qu'il a sonné et que je n'étais pas là... Je suis handicapée, j'ai du mal à me déplacer et maintenant je dois courir au coin poste le plus près après avoir spécifié que le colis devait arriver à domicile...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel goede website om te kiezen en te vergelijken

Iets zoeken, keuze maken, vergelijken en kopen.

Niets slechts te melden,

op 1 dag product hier , dus super

Parfait comme d'habitude

Top rien à redire

Vaste klant bij coolblue nooit problemen en zeer goede uitleg met echte service

Onvriendelijk personeel

We werden geholpen door een jongeman in Hasselt die laat uitschijnen zijn job niet graag te doen. We hadden namelijk 4 verschillende bestellingen die we (logischerwijs) op hetzelfde moment kwamen ophalen. Wanneer we dus aangaven dat we 4 verschillende ordernummers hadden slaakte de jongen een zucht uit waarna er een geïrriteerde opmerking volgde “en waarom hebben jullie niet gewoon 1 bestelling geplaatst?!”. Mijn vriend en ik hadden namelijk elk apart een bestelling geplaatst en we kwamen ook nog een bestelling ophalen voor mijn moeder, maar zover ik weet zou ik mij hiervoor niet moeten verantwoorden. We snappen dat het natuurlijk makkelijker was geweest voor de jongen wanneer deze toestellen tezamen onder 1 bestelling hadden gestaan, maar om deze ontevredenheid zo naar de klanten te uitten vond ik persoonlijk vergaand aangezien het niet druk was op dat moment. Elke keer wanneer hij de door de deur liep hoorden we opnieuw een diepe zucht, ook al hadden we aangeven het niet erg te vinden om te moeten wachten aangezien we begrijpen dat het even kan duren om de toestellen bij elkaar te zoeken. Tot slot vroegen we of we het grootste pakket even mochten laten staan zodat we de rest al in de auto konden laten. Hij verzekerde ons dat hij deze in het oog zou houden zolang we weg waren. Wanneer we terug de winkel in kwamen was de jongen nergens te bespeuren en hebben we het pakket dan maar zelf van achter de balie uitgehaald. Aangezien dit product alleen al een waarde had van meer dan €1100, betreuren we deze service. We kregen geen karretje mee voor de weg naar de auto te overbruggen en er werd niet voorgesteld om te helpen terwijl zijn collega’s dit wel aanboden. De reden waarom ik nog een 3 op 10 wil geven is omdat ik via de site een kort vragenlijstje kon invullen waarna ik snel de toestellen heb gevonden die ik nodig had. De website kan ik dus met zekerheid aanbevelen maar de service in de fysieke winkel is helaas ondermaats.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen