Correct, betrouwbaar, snel

Coolblue werkt correct, betrouwbaar en snel.

Vroeger klant n fan.

Ik heb nog nooit problemen gehad als ik iets besteld heb. Het komt altijd optijd aan. De betaling heet snel en gemakkelijk. Ik bestel hier ook bijna al mijn producten op omdat ik weet dat het een goede service is.

Snelle levering!

Top! De dag na mijn bestelling al geleverd! Vriendelijke service!

Bonne combinaison de vente en ligne avec quelques points de vente physiques.

Site super pour comparer, et faire son choix. Retrait en magasin très professionnel et personnel très à l'écoute.

Great offer, amazing service

Wide range of product, great customer service, clear description on website and fast delivery.

Alles zoals verwacht!

Bezorgers lieten op tijd weten wanneer ze er aan kwamen, wasmachine werd zonder schade naar boven gebracht en geïnstalleerd. Ondertussen getest en werkt perfect!

Vlot besteld en snel geleverd

Na wat opzoekwerk toch bij coolblue besteld,wegens betrouwbaar en snelle levering

Alles in orde

Perfect geleverd zoals beloofd… prijs oké

Rapide et efficace

Commande très rapidement envoyée. Bien emballée. Prix compétitif

Vlot afgehandeld en snel geleverd

Ruime keuze en overzichtelijke webshop. Bestellingen via de website verlopen vlot en het product werd snel geleverd. Al jaren tevreden klant.

Beste prijzen snelle levering

Bestel al mijn electro op Coolblue hebben meestal alles in voorraad voor de beste prijzen. Vandaag besteld morgen geleverd!

Telkens opnieuw - top top top .

Zoals altijd correct en tijdig geleverd . Top top top.

Une affaire qui roule pour les pros qui ont besoin de factures en bonne et due forme!

J'ai essayé et je ne changerai plus. Le géant américain n'est pas capable d'envoyer des factures nécessaires à notre compte et ne répond pas à nos demandes, mon choix a été vite fait. Livraison irréprochable et contact client au top. Keep going Coolblue!

Uitstekende service !

Op minder dan 24u was mijn reishaardroger geleverd en zelfs het tijdstip werd 15 min op voorhand aangekondigd en dat allemaal zonder leveringskosten. Heb de bezorger dan ook met heel veel plezier 5€ drinkgeld gegeven.

supper

goede bericht geving via mail, ook als er een probleem is met de levering

De aankoop is vlot en perfect verlopen, waarvoor beste dank. Een volgende aankoop zal volgen.

De aankoop is vlot en perfect verlopen, waarvoor dank. Een volgende aankoop volgt eerstdaags.

Fantastisch !!!

Woensdag namiddag besteld, donderdag morgen geleverd . Webcam uitstekend ook.

Snelle en correcte service

Doen wat ze moeten doen

Doen wat er beloofd werd: de dag erop geleverd.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Doet wat het moet

kwalitatief product

Kwalitatief product, vlotte levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Alles verliep perfect, zoals moet en verwacht.

Ik heb geen enkel negatief punt te vermelden. Bestelling, informatie, levering en betaling verliepen op de beste wijze.

Une cliente très satisfaite

Comme toujours (jusqu’à présent), je suis totalement satisfaite des services de Coolblue. Coolblue rocks. Site userfriendly, gamme de produits variée et de qualité. Comparatif très utile. Prix intéressants et livraison au top. Personnel très agréable⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen