Genial

Commande rapide et le personnel vraiment sympathique et compétent à recommander

Supersnelle levering

Om 23u30 besteld en de ochtend daarop om 9u al geleverd. Zo snel kon ik er zelf niet omgaan.

ma récente commande

J'ai commandé un nouveau casque audio pour remplacer celui que j'avais déjà en ma possession, et dont les coussinets s'effritaient. Déjà, je suis super content que j'aie pu retrouver le même que celui à remplacer. Et comme toujours, avec Coolblue, un service au top!

Aide rapide et solution....

Suite mauvaise interprètations des descriptions de produits de rechanges, le service "clientèle" a solutionné efficacement mon problçme, avec patience et professionalisme ! Etonnant pour un service en ligne du wouebbe. Bravo ici "cool blue". M.s.

super

correcte levering volgens melding

Snelle levering, goede kwaliteit en in één keer goed

Koffiezetapparaat gekocht, vandaag besteld en morgen geleverd. Onbeschadigd en van goede kwaliteit.

Fausse promesse

La livraison le lendemain est une fausse promesse. Je vais devoir attendre 4 jours pour obtenir ma livraison et le service client contacté ne peut rien faire…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Déçue

J’ai acheté un clavier de pc qui n’était pas compatible avec mon pc belge. Le descriptif n’étant pas explicite, j’ai dû le renvoyer. N’étant pas un professionnelle de l’it, je ne pouvais comprendre les implications de ce qui était écrit dans le descriptif. Pour moi un clavier français est conçu pour les gens qui parlent français. Je ne savais pas que la configuration d’un pc en France n’est pas la même qu’en Belgique.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles perfect!

Assortiment, prijs, levertijd, àlles dik in orde.

Correcte service

Even zoeken naar de handleiding. Ontkalken van stoomgenerator niet zo duidelijk omschreven.

Supertevreden

Coolblue, Op 1 dag had ik mijn bestelling in mijn bezit en mijn aangekocht artikel werkt zoals het hoort dus ik ben een zeer tevreden klant

Super rapide

Livraison effectuee le lendemain de ma commande (que j’avais passee en plus de ca en soiree)

Ik ben erg tevreden met de aankoop van de blender. Het apparaat werkt goed, heeft veel vermogen en maakt snel smoothies en soepen. Het is gemakkelijk schoon te maken, dus ik gebruik het elke dag. Ik vind dat het een goede keuze was.

Je komt terug door de snelle en oprecht vriendelijke service!

Zeer goed! Super vriendelijk en to the point! Alleen het product past niet op onze nieuwe iMac en MacBook. Hilde, mijn partner komt het binnenbrengen om te vervangen.

Efficace

Reçu comme convenu le jour prévu (lendemain) aux heures indiquées.

Incroyablement rapide

Commande passée à 15h, et reçue le lendemain vers 8h45 du matin. Service et rapidité de livraison vraiment au top, j’ai déjà effectué plusieurs achat sur CoolBlue et j’ai toujours été très satisfait. Vérifiez bien les délais de livraison, tout ne peut pas être livré en 1 jour. Merci CoolBlue.

bedenkelijk

cadeau-bon besteld giftcard wordt geleverd in een oversized box... dit had gewoon in een omslag in de brievenbus gekund

Prima levering door een vriendelijke koerier.

Je wordt feholpen met de glimlach

We werden met de glimlach geholpen zoals de reclame

Correcte service

Goeie prijs/kwaliteit en correcte afhandeling van de bestelling!

Correct en snel.

2de kans laptop besteld. Er was keuze uit 2 identieke toestellen. Aan de hand van de detailfoto's van de " beschadiging " heb ik een keuze gemaakt en dat toestel werd om 23h20 besteld. De dag daarop om 9h00 werd het juiste (!) toestel geleverd. Aanbod op de site werd ook direct aangepast. Sterk.

Altijd topservice

Bestel alles wat ik kan bestellen bij Coolblue. Dit puur voor de klantenservice

Top service en goede uitleg

heel goed

mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het "leveringsuur".

Altijd prima

Steeds een goed prijs, snelle levering

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen