Goed product, echt een aanrader voor iedereen.

Product werd geleverd de volgende dag, dus niet lang wachten bij cool blue Veilig verpakt.

Smooth

Als 80 jarige is het soms moeilijk op sommige web-winkels het bos tussen de bomen te zien. Bij Coolblue is dat even anders - duidelijke begeleiding tot aan de afrekening, en dan nog opvolging via e-mail. Wat kunt ge meer verwachten. Doe zo verder. Pierre

convaincant

Ma commande sur ce site m'a convaincue, tant de la qualité des produits que de celle des services de vente et de livraison. Je recommande ce site à mon entourage depuis mon achat (ecran de protection et coque pour smartphone).

Vlotte bestelling en levering

Duidelijke productomschrijving, goede prijs. (Al moet men tegenwoordig wel vergelijken, voor sommige zaken is Coolblue duur).

Niet gekregen wat ik bestelde

Ik bestelde een gigaset quatro en kreeg een gigaset trio + 1 los toestel welke ik niet aangemeld krijg. De trio zelf is geen enkel probleem. Graag een manier waarop ik dat 4dz losse toestel terug kan sturen en er mijn geld voor terug krijg! Mvg, Stef

facile et rapide

Commande facile à encoder et livraison hyper rapide. Je n'ai pas encore testé l'appareil, il ne m'est donc pas possible de donner mon avis sur le robot mixeur.

Onwaarschijnlijk!

Diepontroerende dienstverlening

Gewoon super

Hoe cool was dat ? , bestelt en de dag erna gewoon perfect geleverd , wat een service, kunnen er veel een muntje aan zuigen ze , top werk

Super snelle levering, goede communicatie omtrent de tijd van levering en flexibel.

Je kan de levering van de bestelling goed volgen en het feit dat je gebeld wordt een kwartier voordat ze bij u aankomen, is echt handig.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

achat simple sur le site

j'ai acheté et on m'a livré impeccable délai nickel s'il n'y avait pas eu bcp de neige

pakketje afgegooid

De leverancier heeft het pakketje gewoon achterin het huis in de tuin gezet. Had het geregend was het toestel nu kapot. Cool bleu kan daar natuurlijk niet verantwoordelijk voor zijn maar mag toch hun transportfirma op de vingers tikken. de levering was tijdig.

Correcte service voor correcte prijs

Altijd al correct geweest

Correcte prijzen en prima service

zeer goede en snelle service

Ik heb al een aantal keren dingen gekocht op coolblue. er is altijd een uitgebreide omschrijving van het product. het is ook altijd zeer correct geprijsd.

Gemakkelijk besteld, volgende dag reeds geleverd door behulpzame mannen

Héél snelle levering

Facile et rapide

Achat rapidement disponible et payable avec écochèque en magasin. Personnel aimable, très bonne organisation.

Betrouwbaar

Correct en vlot geleverd

Professionnel

Site commercial efficace, commande et livraison sans souci et rapides

Votre service est excellent et l’accueil aussi!

Excellent

Le choix est vaste et les prix très intéressants. Mais ce que j'apprécie le plus, c'est la rapidité de la livraison : 45 minutes après la commande, mon colis était déjà expédié chez Bpost et je l'ai reçu le lendemain !

Product netjes verpakt geleverd zoals verwacht.

Alles ok.

J'ai déjà acheté beaucoup de choses chez eux tjrs satisfait de la qualité de livraison

J'ai tjrs été livré chez eux en 2 jour max avec des colis intacte

vlot, goedkoop en vlug

ruime keuze met optie tot vergelijken van verschillende produkten. Praktisch altijd de goedkoopste. Heb meer vertrouwen in Coolbleu dan in andere online sites.

Positieve ervaringen

Het is de eerste keer dat ik iets besteld had zeer positieve ervaring

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen