gebruiksvriendelijk en snel

De site werkt goed en de nazorg met tips is leuk om te krijgen

heel blij en vlotte service

Het product is heel snel geleverd en de service van Cool Blue was zeer goed. Ik zal zeker nog in de toekomst bestellen bij Cool Blue. Ik ben er echt tevreden over.

Tevreden

Gsm on-line gereserveerd en afgehaald in de winkel. Makkelijk besteld en ook afhaling prima in orde

zeer snelle levering

gisterenmiddag besteld, wordt vanmorgen geleverd

Un service parfait: rapidité, ponctualité, professionnalisme, tarifs intéressants

C'est la troisième fois que je fais appel à CoolBlue et je suis pleinement satisfait. Nous seulement je peux profiter de prix intéressants et même avoir parfois la chance de profiter de prix en "seconde chance". Et merci à votre personnel de livraison pour sa ponctualité et son professionnalisme agréable et serviable.

Tot nu toe ervaar ik de service als zeer goed.

Tot nu toe was iedere bestelling heel vlug geleverd, ook opzoeken via de app gaat vlug en met enkele 'woorden' in te vullen kom je al bij je gepaste toestel. Je hebt een ruime keuze alleszins. Wat ik ook goed vind zijn de reviews, daar heb je heel veel aan om over te gaan tot een aankoop. Ik kan nog niets zeggen over de service nadien omdat we deze nog niet nodig gehad hebben...

De juiste prijs, snelle levering

De juiste prijs, snelle levering

Service de qualité et toujours très rapide !

J'ai commandé un produit coolblue qui était en rupture de stock sur le site officiel du produit en question ! J'ai reçu le produit le lendemain matin ! Merci pour votre service et votre rapidité !

super

rapide

Rapide efficace et facile

Blij met de producten, niet met de installatie

Betaald voor een installatie, alles correct doorgegeven. 1 product (muurbeugel) voor de installatie bleek er zogezegd niet bij te zitten, na veel gepalaver bleek de muurbeugel gewoon mee in de doos te zitten. De installateur had niet de correcte vijzen mee qua installatie, had hulp nodig om de tv recht te zetten, ... Beter zelf te installeren dus ipv te betalen voor de kost.

Respect article et timing!

Simple et efficace

Mooi op tijd

Vlotte bestellingsflow. Zondag besteld, maandagmiddag al in huis!

Ik had een ander kleur besteld omdat de kleur die ik wilde, was uitverkocht. Omdat ik koos voor een latere levering, was de bestelling nog niet verwerkt toen de gewenste kleur terug beschikbaar was. Ik kon de bestelling gemakkelijk annuleren en de juiste kleur bestellen. Alles verliep perfect en vlot.

Gewoon heel goeie service

Heel snelle correcte levering

Rapide, bon catalogue.

La livraison est très rapide par rapport au autres magasin du même genre. Les livreurs sont agréables et le catalogue est très complet

Een supper webwinkel

Zeer snelle levering prima product. En het probleem werd inderdaad opgelost met een glimlach.

zeer goed en snel

pakje zeer vlug ontvangen , maar vond alleen dat de verpakking wat beter kon , beetje meer bubblerap om het te beschermen

Uitermate tevreden

Grote keuze, eenvoudige bestelling en snelle correcte levering. Nadien mails met tips voor ingebruikname van aangekochte goederen.

Livraison super rapide avec le sourire, voilà qui devient rare!

Mentions spéciale à vos deux livreurs qui se sont annoncés avant d'arriver, ont déballé à l'extérieur et étaient hyper sympathiques

Altijd tip top in orde aan scherpe prijzen

trés rapide et tés bon produit

je suis ravi pour la rapidité et la qualité du produit

Veel keuze, veel ook in stock, snelle levering, duidelijke info

Veel keuze Veel info over producten 2dekansje is ook een super initiatief Snelle levering

uitgebreide productvergelijking en snelle levering

Website is duidelijk en producten kunnen goed vergeleken worden. Levering had iets vertraging, maar we werden correct verwittigd.

Tevreden, snelle service

Niets op aan te merken, alles toppi

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen