Topservice met hoge snelheid

Ondertussen al enkele jaren een fervente gebruiker van Coolblue en hun service. Producten zijn steeds voorradig, worden snel geleverd en zijn steeds in perfecte staat! Factuur komt ook steeds netjes mee toe en alles klopt tot in de puntjes.

goede,tevreden ervaring

snelle bezorging,zeer goede service.

Produit de qualité à prix réduit

J'ai commandé un babyphone de qualité au meilleur prix du marché. Je l'ai reçu le lendemain matin à mon domicile dans un emballage solide et sécurisé. Coolblue est une boutique en ligne qui répond entièrement à mes envies et mes besoins. De plus, leur service clients est disponible, serviable, rapide et efficace.

Super et rapide!

Le produit satisfait nos attentes et la livraison fut très rapide!!

Correcte en vlotte afhandeling en levering.

Zonder problemen en met de nodige info over de levering het juiste product bekomen.

Commende et délais de livraison rapide

Commender la veille à 19h00 et reçu le lendemain à 11h00 en parfait état super content

Excellent !

Expérience excellente Service au top - rapide Livreurs a l’écoute et très sympathique

Alles zeer vlot verlopen

Zeer vlot verlopen en vriendelijk personeel

perfect

online gezien dat gsm beschikbaar was, gereserveerd en gaan ophalen. alles vlot en perfect verlopen.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Prima.

Livraison parfaite - gentillesse

Très bonne expérience; livraison respectée, personnel parfait; matériel correspondant à la description.

GOEDE SERVICE

aankoop van een nieuwe oven, werkt uitstekend, makkelijk te plaatsen

efficace rapide, bon produit

efficace rapide, bon produit

Matig

Bestelling niet geleverd zoals eerst beloofd in de mail. Dan de dag nadien niewe mail gekregen met nieuwe datum. Dan wel op tijd geleverd maar wel een dag later

Snelle service. TOP

Beste koop en snelle levering. Ik hoef het huis niet uit. Doe zo verder.

Garantie

Had een draadloze stofzuiger gekocht bij Coolblue in augustus 2021 hij was al drie maal hersteld in garantie , was nu voor de vierde maal stuk , wat uitzonderlijk is voor dat merk . Kreeg van Coolblue direct een nieuwe met ook daarop terug 30 dagen de tijd om te ruilen en twee jaar garantie eerlijkheid noem ik dat Klasse Coolblue

Steeds blij bij coolblue

Je wordt er steeds vriendelijk onthaald,vlotte service ,er wordt ook steeds gevraagd of je info nodig hebt ivm je artikel. Geen superlange wachttijden en bestellen via je pc en je kan het de dag of dag erna ophalen zoals je zelf wenst.

Plusieurs commandes et toujours parfait

J'ai effectué plusieurs commande via le site, et je reste content service rapide efficace et en cas de retour aucun problème.

Tout le top

Jamais de soucis. Livraison gratuite et hyper rapide !

Heel tevreden

Snelle , correcte afhandeling van mijn bestelling.

Snel en correct

Snel en correct

Perfecte levering

Ik was net te laat voor ontvangen van mijn pakket maar de leverancier is zo vriendelijk geweest om terug te komen voor te leveren. Bedankt !!

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Vlotte levering en product zeer goed verpakt.

Alles naar wens. Goede ervaring met Coolblue.

Rapidité Efficacité

Livraison rapide avec possibilité de sélectionner une demi-journée ! Même si service payant c’est top ! Sms et mail avertissant l’heure de livraison. Efficacité et gentillesse du livreur !

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen