Levering is goed

Levering veel sneller dan andere winkels

Rapide et efficace

Réception de ma commande en moins de 24h. Parfait

altijd goed

al vaak besteld, altijd goeie service, ook als er eens iets fout loopt

Une rapidité exemplaire !

Aucune erreur dans la fourniture et une livraison ultra-rapide ! Bravo !

Mijn voorkeur voor online bestellingen

De eerste plaats waar ik kijk als ik online wil bestellen. Vaak ook de beste prijs, snelste levertermijn, vriendelijke bezorgers, alles tot nu iedere keer perfect verlopen.

Alle producten die ik tot hiertoe gekocht heb bij Coolblue, werden in perfecte staat geleverd

Enkele dagen geleden heb ik nog eens een bestelling geplaatst bij Coolblue. Wederom werd het artikel snel en in perfecte staat geleverd. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Coolblue. De producten worden goed omschreven, er is een duidelijke communicatie en er wordt snel geleverd. In het verleden heb ik 1 product gehad dat na enkele dagen defect was, deze heb ik binnengebracht bij Coolblue en werd meteen vervangen. Dus ook hun na-service is top.

Groot assortiment

Snel en correct geleverd.

Korte leveringstijd

Goede aankoop voor die leuke prijs

Zeer Slecht onbetrouwbaar

Bestelling van 16/12 nooit geleverd, 5 werkdagen gevraagd om onderzoek bij PostNL te doen zonder reactie vraag om geld terug te storten na nog eens 3 werkdagen niet gebeurd call center overbelast en niet binnen te komen

Très satisfaite de mon choix et de Coolbleu

Très bon service rapide Mon produit était livré le lendemain de ma commande bien satisfaite

Professioneel

Geen amateuristisch geklooi

Niets op te merken

Vlotte bestelling en levering. Alles zoals verwacht.

1ere expérience et très satisfaite

Première expérience et très satisfaite. J’ai acheté dimanche une machine à laver sur votre site internet. Livrée le lendemain matin avec une chouette équipe qui a pris le temps d’installer et m’expliquer le fonctionnement. Je recommanderai très prochainement chez vous !!!

Imprimante hp très bien

C'est la première fois que j'ai commandé un article chez coolblue l imprimante hp 7921e ....à votre question nous recommanderiez-vous c'est oui mai en disant au personne que les livraisons ne sont pas respecté j ai passé commande le vendredi 23.12.2022 bien avant 20h il était écrit ci vous commandé avant 23h livré chez vous le lendemain je Lee reçu le lundi

Super content et très vite dispo

Un peux plus chère qu'allieur mais si problème retour ok

Perfect geholpen

Goede omschrijving van het product, duidelijke prijs, gemakkelijk te bestellen, snel klaar om op te pikken, heel snel en vriendelijk geholpen in de winkel. Alles tip top in orde!

Satisfaite sur toute la ligne

Tout s’est super bien passé : la commande en ligne, la communication par e-mail, le retrait en magasin (accueil cordial, traitement rapide, bref super efficace!) et bien sûr un appareil qui correspond pleinement à mes attentes. Je suis très satisfaite.

Très bon contact

Premier achat positif

Snelle service, goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving, snelle service en goede kwaliteit!

Livraison sans délai

Commande passée au samedi et livraison promis pour le lundi. Coolblue a bien confirmé la date de livraison tout de suite après le paiement et m'a prévenu demi-heure en avance que le colis arriverait.

Toujours avec un sourire !!!!

Cela fait maintenant des années que, pour mes achats dits "électriques" je m'adresse uniquement à Coolblue. Votre façon d'être, de penser, de rendre aussi service, change énormément de la façon de procéder de vos concurrents. Merci, c'est cooool !!

Super service!!!

Vriendelijke ontvangst en snelle bediening! Geweldige ervaring.

Verkoper Rik was top, prijs op jullie site zeer misleidend

Beste Bol, Graag doe ik zaken met jullie en liever dan met Bol.com... Zo wilde ik Fifa 23 kopen en zag, dat deze €37,95 bij jullie kostte itt €40,00 bij Bol. Toen ik in de winkel kwam, bleek het €45,00 te kosten en was het genoemde bedrag exclusief btw. Deze marketing truck had ik niet van jullie verwacht en toverde niet die smile op mijn gezicht. Met vriendelijke groet, C. Lensen

rapide, efficace et de qualité

Commande d'un déshumidificateur en ligne la veille de Noël.

Super levering

Snelle en juiste afhandeling