Snelle, aangename en vriendelijke service.

Bij het bestellen is alles zeer duidelijk. Je krijgt snel je mails en weet meteen wat je moet doen om een pakje af te halen. Als je het gaat afhalen zijn ze in de winkel behulpzaam en leggen ze de mogelijkheden die extra zijn uit.

Conseils très judicieux et livraison parfaite

J'ai reçu de très bons conseils sur un produit que j'ai fini par acheter et il répondait parfaitement à mes attentes. Merci à toute la team Coolblue, à très bientôt pour de futurs achats. Bonnes fêtes à tou(te)s

Livraison rapide et bonnes affaires!

Livraison rapide même en période de fêtes ! Les stocks sont aussi rapidement réapprovisionnés, ce qui nous permet de profiter des bonnes affaires. Prix plus intéressants qu'ailleurs.

Super! Recommande sans hesitations.

Service au top aussi bien livraison que retour. Livraison dans les délais annoncé parfois 1 ou 2 jours plus tard mais mail pour prévenir. Société au top.

Xmas delivery

Ordered my son's Xmas gift online with delivery on 24th (have mail of confirmation about the delivery date) and it never came. When contacting (physically went to the store in the afternoon af 24th) just received comment that it was Bpost responsibility! No customer care....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Hele goede service, goede en snelle levering

Super tevreden met mijn voetbad! Heel ontspannend…

Wat een service!

De enige webshop die zo correct en snel communiceert. Wij weten exact binnen welk uur geleverd zal worden

Génial

Commander et reçu le lendemain! Top

Goede prijs en service

Zoals gewoonlijk een onberispelijke levering met een correcte tijdsopgave en contactname 15 min voor levering. Zeer vriendelijke en behulpzame technieker/bezorger. Goede prijs

Voor de late beslissers en twijfelaars, professioneel en sneller dan je denkt en zonder kopzorgen.

Ik dacht eerlijk gezegd dat het met deze drukke kerstperiode zeer moeilijk zou zijn om mijn bestelling op tijd bij mij te krijgen. Ik had ook nogal laat beslist. Ik twijfelde en wilde een goede prijs, maar ook zekerheid omtrent de levering. Coolblue zorgde voor een zeer aangename verrassing door alles netjes geregeld te krijgen. Mooi om zo zonder kopzorgen het jaar af te sluiten.

All I want for Christmas is you!

Zelfs met kerst een super vlotte service, maar ik ben nooit anders gewend.

Quand c'est parfait, c'est parfait !

Commandé un jour au soir et reçu le lendemain après-midi à un prix défiant toute concurrence.

Top service en goede uitleg

Correct op tijd afgeleverd in de Coolblue winkel en de noodzakelijke uitleg gekregen! Super content!

Super site et très rapide pour la livraison.

Très compétents

Vlotte aankoop

Via mijn gsm lukte het niet, maar via de laptop heb ik geen problemen ervaren. Er ging iets mis bij het invullen van de postcode.

Snel, fair price, good customer service

Snel, fair price, good customer service

RAS. Service 5 *

Commandé à 16 heures, livré le lendemain.

Geweldige service

Zeer vlugge en vlotte bediening en geleverd wat besteld was ondanks eindejaar. Proficiat

Vlugge levering,goede website.

Snel, betrouwbaar en ook goede service na verkoop

Altijd snel geleverd, en bij een eventueel defect is er een snelle en betrouwbare service na verkoop. Niets op aan te meeken!

Satisfaite

Ma commande a été livré à temps et sans dégâts

Steeds correct en snel

Steeds correct en snelle afhandeling van de gekochte producten. Daarnaast enorm goede inlichtingen over producten op zowel site als in de winkel. Telkens samen op zoek naar de beste match tussen klant en product.

Amazing, fast, good prices

Very good yes my friend