Excellentissimo

Je savais qu’avec cool ça va toujours vite

Vlotte afhandeling

Ideaal

Snelle levering, goede service

Altijd okay met Coolblue

Bij elke bestelling, altijd correct geleverd met een glimlach

Super snelle service

Door het vallen met mijn fiets met mijn vorige hoofdtelefoon aan waardoor die stuk ging, had ik dringend een nieuwe nodig. Door de zeer snelle service van Coolblue had ik de dag nadien al een nieuwe waardoor ik nauwelijks zonder hoofdtelefoon zat in de blok. Geweldig.

Altijd correct…chapeau

Overzichtelijke website en super vlotte levering

Zoals de titel het zelf beschrijft. Makkelijk een keuze maken en de volgende dag werd alles stipt en binnen het vooropgestelde leveringsvenster geleverd en aangesloten. Top

Precies wat ik zocht, snel gevondrn en geleverd!

Ik zocht een specifiek kwaliteitsvol toestel. De suggestie op de site bracht me er snel op. En zelfs met de kerstdrukte, kregen we het toestel op tijd geleverd.

Verkeerde levering en geen medewerking klantenservice

Op 21 december bestelde ik een combi-oven met de bedoeling hem te gebruiken op kerstavond. Ik rekende er op hem te ontvangen -zoals coolblue belooft- op 22 december. Echter was er vertraging waar ik enderzijds wel begrip voor had met deze dagen. Op 23 december wordt een pakket geleverd maar het is een ander artikel. Dus daar gaat de planning voor kerstavond. Het geleverde pakket weegt bijna 25 kg. Ik kijk de status na van mijn oven en deze staat nochtans nog altijd aangemeld als ingepakt maar nog niet verzonden (wat dus correct is). Ik contacteer de klantendienst van Coolblue via telefoon. Na een half uur wachten krijg ik iemand aan de lijn. In plaats van mij te bedanken voor mijn eerlijkheid en mij te informeren wanneer ik mijn over zal krijgen eist zij dat ik een foto neem van het ontvangen artikel. Dit ondanks ik herhaaldelijk aangeef dat ik problemen heb met de camera op mijn gsm en een foto maken en doorsturen niet mogelijk is voor mij. Ik stel voor dat ik het verkeerd geleverd artikel mee zal geven aan de bezorgdienst wanneer mijn oven geleverd wordt. Echter blijft ze aandringen voor een foto en geeft ze me een mailadres door. Ik stuurde reeds 2 mails naar Coolblue en kreeg geen antwoord. Ik wens mijn bestelling te annuleren en de aankoopsom van mijn over terugbetaald te krijgen. Dat mijn over niet geleverd werd maar een ander artikel is duidelijk aan het formaat en het gewicht van het pakket. Volgens hun eigen regels heeft de klant het recht om een bestelling te annuleren wanneer deze niet tijdig geleverd werd, wat hier duidelijk het geval is. Na mijn telefonisch gesprek werd de status van mijn bestelling aangepast naar "afgeleverd". Wat nog eens een grove fout is aangezien de medewerkster op de hoogte was dat de over niet verstuurd werd en dit zelf toegaf tijdens ons gesprek. Uiteraard kan een pakket niet afgeleverd zijn op een uur dat het nog niet verzonden is. Bedankt Coolblue om de KERSTFEER TE VERPESTEN !

snel en efficient

Ik reserveerde een dag op voorhand mijn product, zodat ik zeker was dat ik het had. Ik meldde me aan in de winkel en ging richting de afhaalbalie. De nieuwe winkel in Wilrijk is zo mooi en groot, dat ik al afgeroepen werd, voor ik de balie bereikt had ... Op hoop en al 10 minuten stond ik weer buiten, met alles wat ik nodig had. Dat is leuk aan Coolblue, ze helpen je met alles, maar dringen ook niet aan als je zegt geen hulp nodig te hebben. En dankzij de factuur in de mailbox, is er ook geen papierverspilling, TOP!

Onberispelijke service

De terug te vinden informatie is steeds zeer goed. De leveringen gebeuren steeds zoals afgesproken.

Très mécontent du service après vente. Pas de dialogue possible.

J’ai reçu une commande qui n’est pas la mienne, et par honnêteté je l’ai signalé à Cooblue. J’ai demandé à Coolblue de m’envoyer le bon colis et de reprendre en même temps le colis erroné. Ils ne prétendent pas procédé comme cela, car il n’ont pas confiance que je remette l’autre colis. Je pense qu’il font preuve de mauvaise fois, car pourquoi aurais-je signalé leur erreur ? C’est à dire que c’est le client lésé qui doit soit se rendre à la poste ou se présenter dans un de leur 2 magasins en Belgique pour remettre le colis erroné, j’habite Dans le sud de la Belgique et votre magasin le plus près se situe à 120km. ???

• Nous recommanderiez-vous? Non

aangenaam

je voelt het aan als echte vriendelijkheid

Zéér goede en snelle levering

De levering werd mooi op tijd aangekondigd. Zeer stipte en goede levering. Duidelijke omschrijving van de geleverde producten op de website.

Gewoon

Gewoon

Rapide.. parfait... prix competitif

Rien a dire.. parfait.

Très bon prix livraison très rapide

Très bon prix et livraison très rapide

Vlot en correct. Stipt.

Heel goed en snel afgehandeld en geleverd! Top!

Tip service voor zo'n korte tijdspanne!

Altijd op tijd en goede producten

Heb veel vertrouwen in Coolblue daarom bestel ik er graag en ze geven goede uitleg

Rapide et pratique ...

Rapide ... Pratique ... Merci ...

TOP

TOP

Snel en vriendelijk

2de hands optie is heerlijk en de status van het product wordt altijd exact beschreven. Heel blij met de service

Super reçu mon colis rapidement

Je suis ravie du service de coolblue je reviendrai vers eux

super facile à installer à configurer et à employer

pas de souci delai respecté à conseiller

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen