Livraison rapide

Ne voulant pas me servir de ma master carte je cherchais un service qui acceptait bancontact et en plus la rapidité de livraison ma totalement ravi

Bestelling niet geleverd

Bestelling zou geleverd worden op 20 Dec. Mededeling gekregen dat dit niet mogelijk was. Geen nieuwe lever datum gekregen. Advies ontvangen om te annuleren en opnieuw te bestellen.

C’est ok

C‘est ok

Ik heb zo goed al nooit problèmes gehad me coolblue. Ik heb altijd vriendelijke mensen aan de lijn gehad of Ik de winkel gezien. En leveringen en service zijn duidelijk en on time.

Livraison machine à laver

Livraison dans les temps par 2 installateurs très polis et compétents

goede service

snelle levering, goede prijs en duidelijke website

Goed tot je de klantenservice nodig hebt

Met het bestellen en leveren nog nooit problemen gehad. Coolblue is een prima site om te bestellen zolang je de klantenservice maar niet nodig hebt. Zo ben ik eerder eens verkeerd geïnformeerd waardoor ik mijn geld niet terug kreeg van een retourzending. Vandaag wou ik de €25 persoonlijke korting gebruiken die nog op mijn account staat, maar deze lijkt om onverklaarbare wijze niet af te trekken van het totale bedrag. Ook hiervoor had ik contact met de klantenservice, maar zij konden helaas niets voor mij doen en snapten zelf ook niet waarom de korting niet verrekend werd. Ook nadat mijn vriend meermaals slechte service ervaringen had met Coolblue, zal ik zeker eerst goed nadenken vooraleer ik weer wat bij hun bestel. Dus conlcusie, als je er vanuit gaat dat je de klantenservice niet nodig hebt, zou ik zeker aanraden om bij Coolblue te bestellen. Ga je in de toekomst wel de klantenservice nodig hebben, dan wens ik je in ieder geval veel geluk, maar in dat geval zou ik toch 2 keer nadenken voor ik weer bij Coolblue bestel.

Totaalpakket in onderdelen correct en tijdig geleverd!

Mijn bestelling moest in twee aparte pakketten met verschillende leverdatum worden geleverd. Over de levering van beide pakketten kreeg ik correcte informatie, en beide waren goed verpakt en dus schadevrij.

Snel

Sneller dan snel

Snel online besteld en enkele minuten al kunnen gaan afhalen in de winkel

Zeer goed, professionele service en heel vriendelijk personeel!

De vlugge levering van het gewenste doet hunkeren naar een volgende bestelling.

Fijne ervaring: juist bestelde artikel en een adequate levering aan huis.

Snelle en goeie service! Geen opmerkingen

Commande facile et reçue rapidement

Commande facile et reçue rapidement

rapide et sérieux

livraison rapide malgré la période de fin d'année chargée

Commandé friteuse Inventum GF350HLD

Extrêmement rapide, prix concurrentiel N'hésitez pas commander sans soucis Ceul chose négative pour ma part j'aurais aimé que l'appareil soit emballé mieux car carton original cassé .....

Snel een brandje blussen.

2 gecertifieerde brandblussers van het type schuimblussers besteld bij Coolblue nadat een verregaand onderzoek uitwees dat : *ze de goedkoopste waren *de levering zo snel kon gebeuren dat de brand nog kon geblust worden *de brandblussers Eu-norm en Be-norm gekeurd zijn *Er accessoires bijzitten die een keuringsorganisme blij maken

Steeds op afspraak.

Materiaal is goed . Een bedrijf waar je op kan rekenen.

Simple convivial et efficace!

Nous avons été attiré par une promo attractive dont la disponibilité était immédiate. l'inscription en ligne était très simple pour effectuer la commande et programmer la livraison. Le service client s'est révélé attentionné pour modifier les paramètres dont nous avons eu besoin, un vrai plus au temps des robots téléphoniques déshumanisé. La livraison s'est déroulée sans défauts avec un suivit de colis exemplaire.

Slecht

Ik wacht al 2 weken op een terugbetaling van iets dat geannuleerd is !!!

Gewoonweg geweldig

Frigo kapot op maandag 14 uur en nieuwe in de plaats op dinsdag 12 uur.... Kan het beter? Dan ook nog de oude meegenomen... gewoonweg perfect!

Super service, snelle levering

Iedere keer weer super service

Snelle levering, kwalitatieve updates over de levering

De levertijden zijn fantastisch. Daarnaas krijg je kwalitatieve updates over de stand van zaken over de levering zelf. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig kan anticiperen op de levertijden en de status van de bestelling.

Uistekend

Le must : livraison rapide, en bon état et conforme à la description

Ce n’est pas mon premier colis et j’ai toujours été ravie

Très rapide, et bien emballé, super

Délai de livraison très court, parfait

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen