(Early) Next day deliver, just as promised.

Fast delivery, good prices, what more can one ask for ?

toppie ! zeer snelle , correcte levering

toppie ! zeer snelle , correcte levering

zeer goed

vlugge levering goed product aan goed prijs

Zeer goede service

Al vele malen bestelling gedaan altijd correcte afhandeling zowel door cool blue zelf als per post blijft men favoriete site indien je iets nodig hebt thuis vrij kiezen bestellen en alles ok

ruime keuze - snelle levering

Snelle levering en duidelijke communicatie over je bestelling

Goede opvolging van aankoop tot levering

Zeer snelle afhandeling

Alles altijd correct afgehandeld

Alles is gegaan zoals ik het had verwacht

Zeer goed Snelle levering

Zeer snelle service

Behalve goede prijzen en duidelijke product omschrijving, zeer tevreden met snelle service

snel geleverd en helemaal wat ik er van verwachte

Livraison annoncée

Savoir à l’heure près quand vous allez recevoir votre colis est un grand confort. Avec un sms 15min avant. Top

Zeer behulpzaam

Bestelling online geplaatst via de uitstekende website en ter plaatse in de winkel in Sint-Amandsberg afgehaald. Heel vriendelijk onthaal en prima uitleg gekregen.

Zeer snelle en correcte service.Alles opgelost in geen tijd “met de glimlach”

Kopen bij jullie is voor herhaling vatbaar!

De dag na bestelling was de levering al beschikbaar in een afhaalpunt. Duidelijke en volledige communicatie. Correcte behandeling.

Super satisfaite

Hyper contente du produit ainsi que la livraison au top … le lendemain matin… impossible de faire mieux… bravo

Top product

Vlug geleverd

Ondanks de drukte toch snel geleverd

Service de livraison exceptionnel

J’aimais vu un service pareil Je commande mais produit à 22h30 Le lendemain matin 9h le facteur le déposait chez moi je pensais que c’était de la chance mais non depuis j’ai commandé au moins 4 fois et le résultat était identique Moi je ne commande plus que chez Coolblue Merci de votre service

Snelle, perfecte service

Snel geleverd, goede service

Super comme d'habitude

Génial

Parfait !!

Parfait !!!

Heel fijne en vlotte service

De bediening was heel vlot en de persoon die me verder heeft geholpen was heel vriendelijk! Ik kies altijd voor Coolblue als ik iets nodig heb!

Pas de surprise

Colis arrivé dans les délais

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen