vlot en korrekt

vlotte levering en korrekte afhandeling door erg sympatieke jongeman.

Toestel voordeliger bij coolbleu gekocht dan bij de concurrentie

Rapide et nickel

Très rapide comme promis et colis en bonne état

Vlotte service

Zeer snelle levering

Topservice!

Het bestelde artikel werd de volgende dag al geleverd, in een nochtans drukke periode, tussen Black Friday, Sint en Kerst. Correcte afhandeling en vlotte service dus... Een aanrader!

Steeds tevreden

Goede en correcte levering

Livraison le lendemain de ma commande.

Rapidité de livraison, gentillesse en magasin.

Diefstal

Pakketje werd nooit geleverd. Na zowel klacht bij coolblue als Bpost is het resultaat geld en toestel kwijt. Echte diefstal.

Super snel geleverd en correct

zondag om 20u besteld en maandag ochtend 8u geleverd met B-Post, ongelooflijk snel.

Rapide, conforme

Première commande et très satisfait

Super service , ultra rapide

Rien à dire. A part super !

Goed snelle service

Online heel snel en goed geleverd . Prima

Alles netjes geleverd volgens afspraak. Goederen conform aan de beschrijving en voldoen volledig aan de verwachtingen.

Cadeaubon tegoed Kan beter

Betaling met cadeaubon waar reeds eerder een betaling mee is gedaan, deed het niet meer. Dit terwijl er nog meer dan 40 euro zo moeten opstaan! Na bellen met de klantendienst zou dit binnen enkele dagen recht gezet worden... Ik heb quasi meteen een medewerker aan de lijn gehad om dit te regelen. Alleen het nakijken en terugkoppelen naar mij duurde enorm lang. Totaal net geen 25 minuten aan de lijn gehangen voor de eenvoudige vraag of er nu nog krediet over was op de bon of niet. Als je op de website wil controleren of er nog krediet op staat, kreeg ik de melding van niet. Er staat wel bij, dat als er nog krediet zou moeten opstaan maar de website geeft aan van niet, dat je contact moet opnemen met klantendienst.... Het lijkt me dus eerder dat dit regelmatig voorkomt en een bug in het proces is van betalingen met cadeaubonnen die reeds deels gebruikt zijn.

Zonder zorgen ontvangen.

Mijn bestelling goed en rap ontvangen. Verzorgde verzending. Alles perfect.

Livraison expresse et système de cracking super efficace

Rien a dire. Efficace et compétitif.

Livraison expresse et système de cracking super efficace

Rien a dire. Efficace et compétitif.

Excellent

Comme toujours, une livraison rapide le lendemain même le dimanche ! L'article recherché n'était plus en stock, ils m'ont prévenu dès qu'il l'était à nouveau.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen