Excellent

Comme toujours, une livraison rapide le lendemain même le dimanche ! L'article recherché n'était plus en stock, ils m'ont prévenu dès qu'il l'était à nouveau.

Slechte levering

Het pakje werd op verkeerd adres geleverd en is nog steeds niet terecht. Enige positieve: de vriendelijke mevrouw aan de helpdesk.

Slechte levering

Vlot, vriendelijk, behulpzaam.

Vlotte en volledige correspondentie. Vriendelijk én behulpzaam personeel. Aangename winkelsfeer.

super tevreden

Om halfelf zaterdagavond besteld, om 10 uur zondagmorgen reeds geleverd. Je zou voor minder super tevreden zijn.

super tevreden

Leuke winkel in Kuurne,goede service !!

Goede aankoop gedaan in de Coolblue winkel te Kuurne,maar jammer werd de aankoop niet aanvaard met ecocheques.

Leuke winkel in Kuurne,goede service !!

te kortkoming

er was 50 euro belooft bij mijn aankoop van samsung oortjes maar dat formulier was er niet bij groetjes willy loomans

• Zou u ons aanbevelen? Yes

te kortkoming

• Zou u ons aanbevelen? Yes

is mij 50 euro cach bac

bij mijn aankoop van de oortjes van samsung was dat formulier niet bij

Alles verlopen volgens de afspraak

Vriendelijke ontvangst in een mooie toonzaal. Vlotte bediening.

Alles verlopen volgens de afspraak

Vriendelijke ontvangst in een mooie toonzaal. Vlotte bediening.

is mij 50 euro cach bac

bij mijn aankoop van de oortjes van samsung was dat formulier niet bij

heeeel klantvriendelijk personeel in Zaventem

Bestelling online geplaatst met ophaling bij Coolblue Zaventem: goed georganiseerd snelle service heel klantvriendelijke verkoper gedetailleerd e uitleg

snelle levering en vriendelijk personeel

omdat ik er zelf veel bestel en het alltijd vroeger aan komt