Ik was dringend op zoek naar een powerbank omdat de batterij van mijn telefoon zeer zwak geworden is. Dankzij de handig tool 'keuzehulp' kwam ik zeer snel tot de juiste powerbank voor mij. Die werd dan ook nog eens supersnel geleverd. (Besteld op zondag, in mijn handen op maandag). Topservice.
Mooie en duidelijke website, waar je ook tips en tricks kan vinden. Zeer tevreden over het aangeboden gamma, keus genoeg. Levertijd is supersnel
Article commandé le dimanche soir, livré le lundi midi et bien emballé ! Service parfait !
Article commandé dimanche soir, livré lundi midi ! Bien emballé, vraiment un excellent service !
uitstekend
Ben al jaren klant en coolblue maakt altijd blij, ook al heb ik zelf betaald…altijd correct met leveren.
Heel scherpe prijs . Snel en precies op tijd geleverd. Wat wil je nog meer ?...
Heel scherpe prijs . Snel en precies op tijd geleverd. Wat wil je nog meer ?...
Amai wat een keuze en wat een leuke website...je vind er alles om iedereen een cadeautje te geven...ook de service is Super alsook de tips en trucks
Bestelling geplaatst in het weekend op een zondag en het product, in dit geval een wasmachine, op maandag al geleverd! Gezien het feit dat wij een groot gezin hebben en de oude wasmachine het had begeven, was de nood hoog om snel een nieuwe te hebben. Het oude toestel dat niet meer te herstellen was, werd netjes mee terug genomen. Dat bespaarde ons gesleur en een rit naar het containerpark. Het toestel werd vakkandig aangesloten. Aangezien de afvoer van wasmachine en droger samen uitkwamen in een afvoerpijp, heeft Cool Blue ook netjes een Y-aansluiting geplaatst. Nu zijn we ook daarmee in orde. De kleine extra kost heb ik met plezier betaald! We konden sneller weer terug wassen dan gedacht. Een dikke chapeau voor Cool Blue en hun correcte en kundige installateurs!
Uitgebreid assortiment, goeie prijs en snelle levering.