Parfait, arrivé vite et parfait état

Commande arrivée en 24h, pas de soucis, parfait état

Ben tevreden!!!!

Ben tevreden!!

Problème clefs USB

Bonjour, j'ai commandé une clefs USB de 128G et pas moyen de la formater .... Que dois je faire ... merci Bien à vous

Top Snelle service

Snel en gemakkelijk door de service om bestelling in pakjesautomaat van Bpost te leveren zodat je niet thuis moet wachten op de levering. ‘S avonds besteld volgende dag reeds geleverd.

Altijd correct en snel

top

externe HD besteld - dag erna reeds geleverd - top !

ik heb mijn bestelling nog niet gekregen, ik moest deze vrijdag 18/11 ontvangen hebben

Rapide et au meilleur prix

J'ai comparé sur plusieurs site concurrent le prix de mon achat et coolblue faisait partie des moins cher.. mais le plus impressionnant reste la livraison qui a été extrêmement rapide. J'ai été livré en 7h56 min, plus rapide que ça c'est quasiment impossible sauf si on habite derrière le dépôt.. Rien à dire prix et livraison 5☆ Qualité parfaite et conseil au top

Topangebot, super Service!

Das Angebot eines zusätzlichen, kleinen Gefrierschrankes war super, auch für den Preis. Der Service war professionell. Empfehlenswert!

Geweldige service

Super service en zeer snel zoals altijd !! Fam. De Backer- Vermeulen

Super expérience avec Aurélie

Merci à Aurélie de m’avoir fait une commande à distance. Super pro et super gentille !

Zeer slechte ervaring Met leverdienst PostNL

De Service van Coolblue en ook met de verkoper is geweldig te noemen . Nu waar ik slecht op reageer is om het feit is dat de Leverdienst Genaamd PostNL zwaar te wensen overlaat als 6 a 7 maal achtereen volgens ofwel het lever uur (in de vroege namiddag niet komt en dan laat in de avond komt aan komt kloppen terwijl de levering geannuleerd wordt wegens het niet halen van.... ) tot zelfs helemaal niet komen op de dag en lever uur . Dus hierbij ben ik zeer ontevreden over de Leverdienst PostNL . Ik wel wil deze PostNL dan ook niet meer als leverdienst er zijn genoeg andere en veel betere .

Facilité et efficacité.

Rien à reprocher. Facilité de choix, de commande, de payement, et rapidité de livraison. C'est parfait, ne changez rien.

Service et qualité

Description complète sur le site ; réponse et conseil adapté par le service client, paiement et système de remboursement au top.

Uitstekende en zeer snelle service

Een droogkast gekocht en de dag nadien afgeleverd en geïnstalleerd. Hele behulpzame en vriendelijke jongeman.

Degelijke TV beugel voor het geld.

Lichte maar toch sterke tv beugel. Het geheel voelt wat licht aan waardoor sommige mensen misschien want wantrouwig zijn om hem te monteren. Eens gemonteerd en opgehangen is dit een zeer stevig en sterk systeem. Voldoende vijzen bijgeleverd voor de installatie. Voor de mensen die want minder handig zijn : youtube is je beste vriend. Samen met mijn ge eikte waterpas de installatie gedaan en vergelijking gemaakt met de ingebouwd waterpas : geen verschiel. Al bij al super beugel voor de prijs: Ps: de onderhouds beugeltjes om bij de kabels van je tv te kunnen komen is een sterk pluspunt. Ook voor toekomstige telecom techniekers.

Satisfait en partie

Super content pour la rapidité la qualité...cependant, petite déception pour le choix car pas possible d'essayer avant! J'ai acheté un écran avec baffles intégrés mais qualité de son effrayante !

Goede opvolging na te late levering

Het kan altijd wel eens gebeuren dat een levering niet de volgende dag komt, terwijl dit wel is toegezegd. Deze levering kwam uiteindelijk 2 dagen te laat, maar na contact met de klantenservice werd hier snel pro-actief een passende oplossing voorgesteld en uitgevoerd.

Topheadset, toplevering

Ik ben super blij met de levering per fiets door coolblue en de headset zelf is ook een echt succes. Levering heel mooi op geplande uur en bezorgd door vriendelijke werknemer. Headset zit comfortabel, geen ruis, mooi geluid. Kabel is lang genoeg om toch nog wat flexibiliteit te hebben achter computer.

service rapide

Livraison très rapide. Commande passée l'après-midi et recu le lendemain matin Bonnes informations et emballage au top..

Snel en correct

Altijd snel en correct

Onjuiste info qua leveringsdatum

De bestelling kwam binnen in 2 delen en op verschillende dagen. Dit was niet vooraf gekend. Mails over 2de levering kwamen niet overeen in leveringsdatum...beetje onduidelijk toch.

Top !

Snelle levering zonder extra kosten

Super.

Super service, vanaf bestellen tot en met bezorgen .

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen