Correcte levering zoals beloofd

Het aangekochte artikel was er de volgende dag tussen de vooraf meegedeelde uren.

snel en wel!

Gemakkelijk en goed!

Topproducten aan mooie prijs en prima levering

Zoals steeds een makkelijke bestelling na goede informatie. Vlotte betaling en levering van een goed product aan scherpe prijs.

Fiabilité et local

Que se soit en livraison ou en retrait, respect des engagements, des produits. Prix compétitifs et local. À favoriser face aux géants hors Europe.

Goede kwaliteit

goede kwaliteit

Het spel is geweldig, het hele gezin is er dol op en we spelen het met vrienden, goede koop, goede plek om games te kopen.

facile et livraison rapide

enchanté

alles was top

top

De case beschermt goed.

Très bien mais reçu avec retard

Assez satisfaite mais retard de livraison

transparantie

Coolblue is heel transparant over de producten en de leveringen.

Zeer snel geleverd.

Snel en professioneel

Goed en duidelijk communicatie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden.

Het werkpersoneel is altijd klantvriendelijk en bereidt de mensen verder te helpen. De service is zeer goed. Erg handig als je iets bestelt, dat je het erg snel geleverd krijgt of in een winkel kan gaan afhalen.

Vlotte levering

Vlotte levering (heel leuk met de fiets) en zeer blij met mijn harde schijf. Compact en volledig in stijl met mijn Mac.

Zorgeloze ervaring

Vlot, communicatief, vriendelijk, top.

Rien a redire,

Jusque ici toutes mes commandes et demande de support ont été impeccablement traitées! Je reviens et recommande

Altijd in orde

Van snelle levering tot correcte informatie van de producten tot een aantrekkelijke duidelijke website. Voor al uw elektronica zou ik zeker bij Coolblue bestellen.

toujours pas reçu ma commande que je devais recevoir lundi et on est jeudi

toujours pas reçu ma commande que je devais recevoir lundi et on est jeudi. j'avais pris congé lundi et c'etait pour un anniversaire ce jeudi bien à vous

Heel goede winkel. Alleen jammer dat de prijzen niet meer zo aantrekkelijk zijn dan vroeger. Maar hun klantendienst en service zijn erg goed.

Subliem

Heel vlot en tevreden

geweldig vlotte bestelling

Bestelling geplaatst op de enorm overzichtelijke website, bestelling snel geleverd ondanks het weekend en feestdag.

Topsite

Coolblue is altijd mijn eerste keuze als het gaat om elektronica te kopen. Handige en duidelijke site om te vergelijken, prijs is dikwijls bij de goedkoopste en ze hebben ook een coolblue’s keuze waar ik me toch geregeld door laat leiden als ik zelf niet goed weet welk merk.

Rapide et toujours conforme

Toutes mes commandes sont arrivés les jours prévus, rapide, tellement rapide que c'est moi qui avait envie de leur dire de prendre leur temps! Toujours conforme à ce que j'ai commandé. Après autant de bonne expériences je commande les yeux fermés sur Coolblue et le recommande sans hésiter à mes proches.

Toppie

Niets slechts