Vlot

Vlot en snelle bestelling en levering, half uur voor levering bericht dat ze er bijna zijn, 20min later ware ze er al. Vlotte uitleg aan de deur over aangeschaft product, oud product was nog sneller verdwenen in de camion dan eenzaams in een hooiberg!

Service au top niveau

Snelle en correcte levering; materiaal ziet er degelijk uit.

Het monteren en verbinden zorgde voor wat zoekwerk, de bediening is ingewikkelder dan mijn vorige printer.

Vlot geholpen

Bij het kopen van mijn iphone tesamen met een screenprotector, gaven ze aan dat ze dit ook voor mij konden doen. Toen bleek dat er een heél klein krasje in de screenprotector zat (wat ze zelf eerder zagen dan ik), hebben ze die onmiddellijk vervangen door een ander exemplaar!

Délais de livraison mensonger

Je devais être livrer le lendemain je ne l ai que deux jours plus tard. Et j ai commandé chez vous spécialement parce que je pensais être livré le lendemain, c est dommage ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel correct vriendelijk

Idem titel

Perfect!

Vlotte, correcte en perfecte levering.

Klantvriendelijk

Zeer goed en vriendelijk onthaal in de fysieke winkel. De winkelbediende heeft me meer dan voldoende uitleg gegeven toen ik mijn bestelling kwam ophalen.

Très bon achat rondement mené

Expérience très concluante

Smartphone commandé mercredi soir,arrivé jeudi

Service rapide et fiable. J'ai déjà commandé plusieurs fois et j'ai chaque fois été satisfaite. Merci Coolblue.

Just in time !

Matériel Tado, reçu à la date prévue. Matériel conforme à la commande . Prix très intéressants.

Makkelijk

Makkelijk om online te bestellen en daarna af te halen ik de winkel

Snelle levering!

Snel en perfect in orde

Dezelfde avond dat ik het product kocht was het al onderweg, en de volgende dag wachtte het mij in het postpunt op. Product in perfecte staat, voor een scherpe prijs, super snel gebracht - zeer tevreden!

Bestelling ontvangen en product was in orde , groter dan men oudere versie en voor een 2dekans product is deze als nieuw en geen enkel probleem mee , goede koop gedaan

Heel tevreden

Interessante prijs en snelle levering!

Heel tevreden

Ik wou de tweede kans eens uitproberen en ik ben heel tevreden er van is zeker een aanrader

Bien conseillé et rapide

Bien conseillé et rapide

Webshop très convivial

Pour moi le meilleur webshop pour les électros. La comparaison entre produits est facile et la livraison est extrêmement rapide, ce qui est vraiment pratique.

alles ok

levering ok Goed toestel

Snel van levering

Laagste prijs en snel in huis!

Gebruiksvriendelijke website, en een snelle en vlotte thuislevering van mijn bestelling.

Gebruiksvriendelijke website. En een snelle en vlotte thuislevering van mijn bestelling.

Supersnelle levering.

Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen . Heel goede prijs , kwaliteit !

Première commande

S est la première fois que je fais une commande chez vous et je suis satisfait de la rapidité de la livraison et je ne sais rien rajouter vu que s est une petite commande mais je verrai votre publicité

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen