Geen daden, maar woorden (virtueel)

Donderdag ll. een product besteld (voorradig), mail ontvangen blablabla.. zou vrijdag in het postautomaat geleverd worden en 5 dagen ter beschikking blijven. De link brengt me naar de status die zegt nog altijd in voorbereiding te zijn. We zijn nu maandag en de status is sinds bestelling nog steeds dezelfde. Triestig in deze tijden, de mails werken echter goed, ik kreeg zelfs al de mogelijkheid om een review te schrijven, onvoorstelbaar.

Vlotte service

Vlotte service. Wijziging leveringsdatum en adres was binnen 5 minuten ok!

Rapide et matériel en bon état

La commande est arrivée des le lendemain ! Je trouve juste dommage la boîte bien trop grande pour un si petit colis (souris d ordinateur) un petit peu d écologie ne me semble pas être un mauvais axe d amélioration Mais à part cela,rien à repprocher

Zeer snelle levering

Levering was snel en correct

Wasmiddel nergens goedkoper te vinden alsook snelle levering mvg patrick

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie

Très agréablement stupéfait

Première commande sur le site , après plusieurs comparaisons, je ne regrette rien. Service au top et à la hauteur de la réputation

Correcte en snelle levering. Toestel werkt perfect.

Positieve ervaring!

Content

Tevreden

1ere commande, prix super intéressant, livraison très rapide.

J'ai découvert Coolblue en regardant après l'outil qu'il me fallait, et en voyant le prix, j'ai tenté de commander, et j'en suis très contente. Rapidité de livraison, livraison en ordre

Perfect!

Perfect op tijd geleverd

Uitstekende naservice

Een nieuwe apparaat onmiddellijk aangeboden gekregen van een ander merk nadat het ander al 2 maal snel versleten was.

Perfecte service

ik kreeg wat ik heb besteld op een efficiente manier

Achat iPad air

Tout simplement parfait. En stock, livré en moins de 24h en province. J'apprécie aussi le conseil d'achat sur le site.

Super service

Service ultra rapide et fiable. Le Amazon belge ! Commande le jour même et livraison le lendemain Quand au service après vente ,il est plus que parfait

's avonds besteld en de dag erna had ik mijn bestelling al

Zeer goede service

Ideaal

Gewoon : top

Aangenaam, correct en vriendelijk

Goede service, word snel geleverd, makkelijk retourneren als je toch niet zo tevreden bent over het het product. Tot nu toe enkel goede producten gehqd.

Zeer goede en vlotte service.

Snelle afhandeling alsook levering.

Steeds snelle en duidelijke leveringen

Herkenbare verpakking en nooit overbodig grote dozen. Nog geen beschadigde dozen ontvangen. Steeds snelle en duidelijke leveringen. Steeds een mooie en duidende presentatie beschikbaar. Erg tevreden

Perfecte ervaring: stipte levering en producten

Perfecte ervaring: stipte levering en producten

Super expérience

Service et appareil au top très rapide pour l’envoi quelle efficacité merci

Produit neuf nickel et moins cher …

Rien a dire le produit commander était super bien emballé !! État impeccable … et moins cher en plus d’être livré à domicile … que demander de plus

Snelle correcte levering

Vlot besteld, nog vlotter geleverd

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen