Stelt nooit teleur!

Coolblue is steeds correct en betrouwbaar. Snelle en vlotte levering. Super!

Correct

Alles verloopt tot nu correct.

NA

NA

Alles correct

De product is goed en de levering op tijd.

Très satisfaite du service

Déjà faite plusieurs commandes et toujours aussi satisfaite

Vlot en vriendelijk

excellent

excellent service

Enorme attente pour récupérer la commande

Il n'es pas du toput intéressant de faire livrer en magasin. J'ai mis 45 minutes pour récupérer ma commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait;

Grand choix et Service rapide

Alles op 1 plek aan goede prijs, inclusief advies en goede dienst na verkoop

Waar ik het Coolblue platform vroeger veelal alleen gebruikte om de marktmogelijkheden te verkennen en dan toch misschien elders aan te kopen, hebben mijn zeer goede ervaringen met Coolblue ertoe geleid dat ik mijn aankopen nu haast systematisch bij Coolblue plaats. De prijzen zijn goed, keuze te over, en er is een uitstekende dienst na verkoop. Indien je echt zorgeloos en ongecompliceerd wilt aankopen dan raad ik aan om zeker Coolblue erbij te betrekken.

Livraison super rapide !

J’ai reçu l’article le jour suivant ma commande (via Bpost). Le colis était bien emballé, le produit était conforme. En plus, j’ai payé l’article au prix le plus bas que j’avais vu sur le net. Très contente de cette première expérience d’achat avec Coolblue.

Supersnel!

Enorm content! Supersnel!

Goede uitleg bij alle producten, super snelle levering.

Coolblue komt afspraken direct na .

Geweldige ervaring

Alles goed en snel geleverd op zondag zonder problemen!

Snelle levering van de bestelling. Prijsniveau is goed. Alle informatie vond ik niet terug op de website en de omschrijving maar dat as ook zo bij de fabrikant van de deurbel.

Super snelle en vlotte levering

Ik had de dag tevoren, op zaterdag, een hoesje besteld voor mijn gsm. Zondagmorgen werd dit al geleverd. Top!

Snel en correct

Snelle levering en zonder fout. Groot aanbod aan artikelen.

Super vlot

Snel en vlot afgehandeld zelfs levering op zondag!

super fast purchase and next day deliver

I was tight on time on some tech items I needed and coolblue could do next day delivery. It was through Bpost which I don't usually trust but it worked well.

Quand on ne peut promettre un délai, on ne le fait pas !

Commande effectuée le vendredi et garantie de livraison le samedi. J'avais organisé tout mon week-end pour réceptionner le colis et je reçois un mail de Coolblue m'annonçant la bouche en coeur que le colis ne sera finalement livré que le lundi. J'ai dû alors organiser ma journée de lundi pour qu'il y ai quelqu'un à mon domicile alors que j'aurais eu besoin de ce colis au bureau ! Ne faites pas miroiter des délais de 24 h quand vous ne pouvez les tenir ! Je préfère qu'on annonce 48 h et que le colis soit livré dans les temps.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik wordt er blij van.

De bezorgers van Coolblue kwamen netjes op tijd, ze informeerde me goed wanneer ze hier zouden zijn en kwamen alle afspraken na. Het voldeed perfect aan de verwachtingen. De bezorgers waren vrolijk en vriendelijk. Ze hebben mijn nieuwe diepvriezer op de juiste plek geïnstalleerd en dat ging héél vlot.

Perfecte service!!

Zeer aangenaam, zal niet de laatste keer zijn!!

Rapidité

Toujours excellent, livraison très rapide ! J’en parle à tous mes amis.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen