Was vroeger klant van bol.com Ben daar weg gegaan om willen van hun service die ze niet na komen Ben heel Coolblue komt hun afspraak na

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering

Altijd goede uitleg over producten,gemakkelijk om producten te vergelihken,duidelijke site.

Top service en heel vriendelijk

nu wachten op een bestelling zonder perspectief

Ik heb mijn bestelling na 4 dagen op gevragde datum nog niet ontvangen. En weet nog niet wanneer ik het zal hebben. Deze moet ik ophalen in afhaalpunt

Ongekende goede service.

Ja, dat Coolblue bij mij zeer hoog aangeschreven staat zal blijken uit het volgende: Ik heb reeds verschillende aankopen gedaan bij jullie, soms faalt de techniek wel eens en dit buiten ieders wil. Zo was het dat ik een muziekinstallatie had aangekocht die op het einde van de garantie periode defecten begon te vertonen, na het toestel ter herstelling werd aangeboden en verzonden, kreeg ik reeds na enkele dagen het bericht dat het aangekochte toestel in pensioen was en dus niet meer hersteld werd en dit met inbegrip van de volledige terugbetaling. Enkele maanden later was ik in een ander zaak waar ik tot mijn verstomming het zelfde toestel nog aangeboden zag staan, dus daar werd er een op pensioen en veroudert toestel aan de man gebracht. Mijn volgende ervaring was onlangs toen ik mijn saturatiemeter die ik in 2015 had aangekocht tekenen van defecten begon te vertonen, Ik heb deze binnengebracht om het toestel te laten herstellen. Kort nadien kreeg ik het bericht, dat men mij niet lang op de herstelling wou laten wachten en, er mij kosteloos een volledig nieuw toestel zou overhandigt worden met de bijhorende garantie. Dit was dus een toestel die reeds verschillende jaren buiten de garantie periode was. Daarom, zal ik altijd en bij eenieder mijn verhaal en ervaringen met Coolblue vertellen, daar het een ongekende service is, waarvoor DANK. Mvg.Eric

Zeer vriendelijk en behulpzaam

De man was zeer vriendelijk en behulpzaam en een vlugge levering

fijne koopervaring

groot assortiment met uitvoerige informatie van alle producten, vlotte toegang en verwerking

Shoppen bij coolblue is ongeloofelijk. De beste projzen en snelle en perfecte levering. Ook de service en dienst naverkoop is uitmuntend

Supersnel!

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, de extra info gegeven door Coolblue hielp zeker! De dag erna was mijn pakketje er al, top service!

zeer goed

komen afspraken na

Snelle uitstekende service

Ge-wel-dig!

Des prduits très chers par rapport aux autres magasins

J’ai commandé un produit de nettoyage le système twin dose de ma machine à laver Miele et après je me suis rendu compte qu’il coûte 8€ plus cher que chez Kreffel Inadmissible

• Nous recommanderiez-vous? Non

Kwam toe op het exacte moment dat het voorspelt was

Pre-order te laat

Ik had mijn IPhone de eerste dag dat je hem kon pre-ordere besteld en ging hem dus normaal 16/09/2022 gehad hebben. Ik ging op de 16e naar de winkel om daar te horen te krijgen dat mijn IPhone er niet was en dat ik normaal een mail zou gekregen hebben. Dat was dus niet het geval, ook wisten ze niet wanneer ik mijn IPhone dan wel zou hebben. Dit vind ik zeer vervelend zeker omdat je hem pre-orderd om zeker te zijn dat je hem hebt

Snelle levering (duurzaam verantwoord met de fiets!) en tevreden over de communicatie ivm levering. Product zelf is een cadeau voor later, dus nog niet in gebruik genomen.

Livraison rapide

Tout est bien emballé et livraison très rapide. Je recommande

Eenvoudig kopen en snelle levering

Makkelijke en overzichtelijke website, tot op heden correcte afhandeling van aankoop, snel geleverd.

Aankopen en volgende dag geleverd op het tijdstip aangegeven.

Perfect op tijd geleverd en ook op een specifiek uur. Ideaal om de rest van u dag in te plannen.

Levering

Niet op gevraagde moment

Livraison rapide et service excellent

Je trouve que la livraison est vraiment rapide et un service parfait

Livraison rapide et efficace

Commande le vendredi matin, reçue le samedi matin.

Vlot verlopen

Kleine vertraging bij bezorging waardoor ik niet thuis was bij levering, maar ik werd gebeld door de bezorger, die het pakket achterliet waar ik het vroeg.

bestelling van 1400€ is niet doorgekomen, maar het geld was wel van mijn rekening

ik heb mijn bestelling betaald, maar ik kreeg direct een melding dat de betaling niet was gelukt. het geld was wel van mijn rekening afgegaan dus ik belde naar de klantenservice en heb daar 20min in de wachtrij gestaan. daar verzekerde ze me dat de bestelling wel was doorgekomen en dat ik me geen zorgen moest maken. de volgende dag stuurde ze me een mail waarin ze bewijs van mijn betaling vroegen. ik heb deze mail binnen de 10min beantwoord, maar toch kreeg ik de dag erop pas een antwoord. 3 dagen na mijn bestelling vroeg ik nog eens om een update, maar 3 dagen later heb ik nog steeds geen antwoord ontvangen. vandaag nog eens terug gebeld en er werd me verteld dat het nog 3 dagen kan duren voordat ze mijn betaling kunnen valideren. nu wacht ik al een week op laptops die we dringend nodig hebben voor het nieuwe schooljaar en door hun vreselijke communicatie heb ik geen idee hoeveel langer ik nog moet wachten. bovendien hebben ze me 20€ store credit beloofd, maar ik heb maar 10€ ontvangen.

Heel goede service

Goede levering, alles volgens wens gegaan.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen