Vlotte toekomst

Mijn bestelling werd 's anderdaags al door een vriendelijke koerier geleverd. Vlotte afhandeling en uitstekende service

Correct en vlot

Van de keuze tot aankoop en levering, alles duidelijk en vlot verlopen. Goede uitleg en communicatie .

Goede kwaliteit en vlotte levering

Goede kwaliteit en vlotte levering

Site très bien fait

J'ai reçu ma commande en moins de 24h

Topservice

Ik had een computerscherm gekocht de zaterdag. Deze heb ik nodig voor mijn school. De zondag kreeg ik hem al binnen en dat is echt geweldig!

Tout c’était parfait

Très facile à trouver et commander sur le site

zoals het hoort

vlot bestellen, vlot leveren en alles in orde

Livraison hyper rapide !

Commandé un soir vers 22:00, livré le lendemain matin vers 11:00. Produit conforme. Prix compétitif. Impeccable.

Goede service vriendelijke bezorgers

Vriendelijke bezorgers netjes optijd een bericht voor de levering.

Het product was niet juist beschreven

Het strijkijzer had geen automatische temperatuurinstelling zoals gemeld op de beschrijving!

Bestelling gedaan maar zit vast bij Bpost … Coolblue kan pas na een week iets doen

Bestelling tijdig gedaan zodat het de volgende dag zou aankomen, volgens bestelstatus wordt het ingepakt , Bpost verwacht al dagen het pakje, maar wordt steeds weer vertraagd. Coolblue kan pas na 5 werkdagen een onderzoek starten … jammer want zonder horloge weet ik niet hoe laat het is :(

Rapide et efficace

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd (op zaterdag!) het bestelde toetsenbord en wireless muis voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle en goede service

Voldoende keuze op website, correcte levering

Overall - Not OK

Het is niet mogelijk om een ​​buitenlands factuuradres te gebruiken voor levering in België. Ooit gedacht aan mensen die een cadeau sturen? Toen deze hindernis eenmaal was genomen, was de levering en betaalde installatie een ramp. Geen sms-berichten naar ontvangers, geen enkele trap kunnen doen, ook al was het inbegrepen. We hebben het uiteindelijk zelf gedaan! Hopelijk wordt het bij het 3e bezoek eindelijk geïnstalleerd.

Duidelijk keuzeproces, snelle levering

De keuze op de website was heel makkelijk met veel bijkomende informatie en uitleg. Daags na bestelling werd de tv netjes thuis geleverd.

Vlotte bestelling en levering. Leuk team voor installatie wasmachine. Top professionals!!

Livraison très rapide

Merci!

Ils sont rapide et efficace

J ai commander le soir avant 23h . Le matin 9h j etais livrer . J ai deja commander plusieur produit et j ai toujour eu rapidement .

Vlot

Toestel van mijn keuze was op voorraad. Vlotte afhandeling bestelling en de volgende dag in weekend al thuis geleverd

Vlotte service

S avonds besteld en de volgende ochtend voor 11u geleverd , van een snelle levering gesproken!

je continue à être très satisfaite de Cool Blue

Tout était ok

correct, efficiënt, snel, goede info

De website van Coolblue is uitstekend met heel veel info. Je kan 's avonds nog bestellen om de volgende dag je product te ontvangen. Alles verloopt heel vlot.

Snel en correct

Snel en correct

Fan

Ben al erg lang klant en tot hiertoe erg tevreden

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen