Aangenaam

Snelle levering en product in perfecte staat ontvangen.

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en zeer behulpzaam, super blij met de aankoop

je suis un client très satisfait du service

Je suis client depuis pas mal de temps et je suis très content surtout du service après vente et de la garanti j ai eu un problème avec une batterie après 20 mois il me l ont changer sans problèmes

Snelle levering!

Overzichtelijke website en vlotte bestelling kunnen plaatsen! Snelle levering! Goede en sterke verpakking in een perfecte grootte zonder karton verspilling!

Komt leveringsvoorwaarden niet na

Smartphone besteld met levering voorzien volgende werkdag. Update gekregen dat levering vertraging heeft zonder meer kennis van wanneer precies mijn toestel geleverd zal worden. Wel al gevraagd om tevredenheid te beoordelen. NIET TEVREDEN DUS. Heb mijn toestel dringend nodig. En nu moet ik wachten daar hij al betaald is.

super bien

Ne changer rien

Excellente communication, livraison à temps et à heure et produits impeccable

Super service

Rapide et efficace.

j'ai commandé ma tv à 21h37. Elle était chez moi le lendemain à 14h15 (livraison prévue entre 13h50 et 14h50) Livreur hyper sympa livraison parfaite rien à redire , mais alors là rien du tout. de plus livraison gratuite et comme c'était une tv de 70" il valait mieux ne pas aller la chercher et la faire livrer merci encore

Vriendelijk, goede service

Thuis gevoel

adres was verkeerd, laat gezien en krijg geen antwoord op mail

Er stond blijkbaar nog een oud (+8j) adres in de Coolblue computer, hoewel al geleverd is op mijn nieuw adres. Had het wat laat gezien, maar blijkbaar toch te laat om nog aangepast te krijgen. Mail gestuurd naar klantendienst maar krijg maar geen antwoord. Bij BPost nog kunnen tegenhouden, laten retourneren. Gemeld maar nog steeds geen antwoord.

Zeer betrouwbaar

Fijn contact tot de levering aan huis. Ook alles werd goed uitgepakt en rest afval terug mee genomen. Waren vriendelijke jongens

Afhalen

Het was mijn 2de aankoop bij uw firma. Heel vriendelijke mensen in het filiaal van Wilrijk. Alles vlot verlopen bij het afhalen van mijn bestelling. Mss één kleine tip dat men kan navragen ( verkoper ) of je al dan niet meer info wenst over het gekochte product. Doe zo verder zou ik zeggen

Goed verpakt en aangekomen op de gewenste tijd

Goed verpakt en tijdig aangekomen

Vlotte levering.

Ik had een oproep gekregen ivm de levering , maar ik was op m’n werk. Toen ik terug belde kon ik meteen met de medewerker praten. Ik werd gerust gesteld en was op tijd voor de levering. M’n vriezertje werd geleverd tot aan m’n appartement. Iedereen was heel vriendelijk!

Levering????

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dag later een mail, oeps blijkt niet te lukken. Morgen wordt er geleverd. Ondertussen zijn we een 5 dagen verder en nog steeds niets. Track and trace geeft zelfs een foutmelding. Goed bezig zou ik zeggen. Dan probeer je via de coolblue site een oplossing te zoeken. Maar ook dat is nog niet zo simpel. Wordt waarschijnlijk vervolgt.

Correcte service!!

service de très bon niveau

commande d'un appareil hifi : ayant oublié d'encoder des chèques cadeau j'ai pu rapidement annuler cette commande et la refaire. La livraison (délai..) s'est déroulée sans soucis

Goede service en gemakkelijk besteld

Om mijn jaar te beginnen aan de hogeschool had ik een laptopcooler en externe SSD nodig. deze waren makkelijk besteld en ik kon ze een paar dagen later gaan ophalen in de winkel. Hier waren ze zeer vriendelijk! Zeer blij met alles :)

Product stuk

Slecht

Heb reeds een aantal keer besteld bij CoolBlue, en heb tot nog toe nooit problemen ondervonden met bestelling noch levering. Ook in het zeldzame geval iets niet gaat/werkt zoals verwacht, heb ik steeds een snelle en behulpzame service ervaren.

Never fails to deliver !

Keer op keer correcte timing, prijs en service.

In 1 woord … geweldig!

Ze hebben werkelijk alles, Ook voor professionals. En geweldig snel bij je thuis. De service voor en na is super.

Goede prijzen en snel geleverd!

Alles in een webshop

Vlotte afhandeling en levering.

De totaalervaring was goed.

Goede service en bijstand alleen was de winkel ver van de stad zelf en moeilijker te bereiken als student.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen