Tevreden

De droger werd snel en tijdig bezorgd, ook werd er van te voren even gebeld. Mijn ervaring met Coolblue in Nederland is daarbij een veeeel betere ervaring als Coolblue België. Dus blij dat ik het toch nog een kans heb gegeven!

Heureux !

Rapidité d'envois, matériel conforme à l'annonce, super !

Het pakket werd tijdig geleverd en voldoet aan de verwachting.

Alles was in orde.

Produit disponible, prix concurrentiel et rapidité de livraison

Pour avoir effectué un achat précédemment j'ai été très satisfaite du service après-vente

site intuitif livraison rapide

livraison ultra rapide site internet tres intuitif et large choix Tres bon rapoort qualité prix a recommander

Rapidité, efficacité.

Aujourd'hui commandé , livré demain. C'est la vérité.

Goed en snelle service

De avond ervoor iets besteld en de volgende ochtend al in huis! De service kan niet beter. Ook de vergelijkingsapplicatie vind ik heel handig

Services parfait et trés rapide

Rien a dire Parfait

Micro Blue Yeti commandé et livré en moins de 24 heures !

L'expérience coolblue une première et du coup pas la dernière. C est simple facile avec beaucoup d'option d'achat et une livraison ultra rapide d'électricité lendemain ! Bref je recommande à 1000%

communicatie over bezorging super slecht

de bestelde vrieskist werd door Cool Blue geannuleerd, zonder dat ik het wist , terwijl ik wel bericht kreeg over de levering. Op de avond voor de bezorgdag werd gemaild dat ik nog een nadere tijdzone melding zou krijgen. Die kwam nooit! Een half uur !! in de wacht gestaan bij klantenservice. Vriezer bleek helemaal niet te komen!. Zit nu al dagen op m,n geld te wachten!

Rapide et efficace

Site clair. Prix correct comparé à la concurrence voir plus bas Livraison le lendemain comme annoncé.

Aucune info sur ma livraison

J’attends la livraison depuis 3 jours, sans aucune nouvelle de la part de coolblue ni du livreur

Leuke gast

Snelle en correcte levering

De ene dag een laptop besteld, gekozen via Coolblue´s keuze, en ´s anderendaags al in huis. Top!

Supersnel en ecologische levering

Supersnel en ecologische levering

Paquet un peu suspect

Le colis me semble, un GSM avec déjà un screen protect mis dessus. Donc l'échange va être fait mais je dois me déplacer pour l'échange et gros perte de confiance vis à vis de coolblue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer positief!

Zeer correct

Zeer vlot en duidelijk

Alles is snel en duidelijk verlopen

Zeer professionnel.

Allés was tip top op tijd en conform met mijn wensen.

Service na verkoop 0/10

Ik wou mijn iPhone 11 in juni 2022 laten repareren door Coolblue, omdat mijn toestel constant aan- en uitviel. In de Apple Store zeiden ze dat het toestel nog binnen garantie was, maar doordat hij ouder was dan een jaar kon ik hem niet meer gratis laten repareren bij Apple zelf. Het 2de jaar heb je volgens Apple wel nog garantie bij de retailer waar je het toestel gekocht heb, in mijn geval Coolblue. 24 juni ging ik met mijn iPhone 11 naar de fysieke Coolblue winkel in Kuurne. Ze zeiden dat ik hem binnen de 2-3 weken terug ging krijgen. 1,5 maand later had ik mijn toestel nog altijd niet terug en kreeg ik geen nieuws meer, dus nam ik contact op met de helpdesk. Een dag later kreeg ik het bericht dat mijn iPhone niet meer onder garantie viel (terwijl Apple zelf zei van wel), dit omdat er “tijdens inspectie vuil is ontdekt bij de face id module”. Ik kreeg 3 keuzes: 1. Ze kunnen mijn iPhone “repareren” als ik €454,54 betaal. Volgens de Apple store weet Coolblue zelf niet wat er scheelt met het toestel en met die €454,54 koopt Coolblue een refurbished iPhone als “oplossing”. 2. €40 betalen voor onderzoekskosten terwijl ze niets hebben gedaan. 3. Niets betalen en dan wordt je toestel vernietigd. Natuurlijk wou ik mijn toestel terug dus betaalde ik die €40. Dit geld heb ik overgeschreven op 5 augustus. Op 25 augustus lag het toestel pas in de winkel. Het heeft dus 2 maanden geduurd om geen oplossing te bieden en mij nog eens €40 te laten betalen. Ondertussen heb ik mijn iPhone naar een andere hersteller gebracht en die heeft het probleem opgelost terwijl ik erbij stond, het enige wat hij moest doen was het toestel verbinden met zijn software. Ik heb moest zelf niets betalen. Ik weet dus echt niet wat Coolblue die 2 maanden met mijn toestel heeft gedaan. Ik raad iedereen af om ooit een mobiele telefoon te bestellen bij Coolblue. Dienst na verkoop is 0. Stef

Onprofessionele levering en terugname oud toestel

Levering op afgesproken tijdstip. Maar hoe, zonder de laadklep te open!! Oud toestel niet meegenomen alhoewel er plaats was in vrachtwagen. Dit kwam men wel ophalen. Na 4 dagen en na telefonisch contact bleek dat er een bon voor moest worden opgemaakt. De ophaling is dan over een week ingepland. Ben benieuwd, oude toestel staat hier bijna 2 weken op onze oprit! Onbegrijpelijk!!!

Houden zich niet aan belofte

Nooit meer Coolblue voor ons ( was nochtans voordien Coolblue-fan )

Goed je kan verschillende merken vergelijken

Vlug geleverd

LE PRIX INTERESSANT ET LA LIVRAISON RAPIDE