Envoie super rapide.

Super merci

Tevreden

Goede prijs kwaliteit!!

Coolblue biedt je waar voor je geld

Nee, ze zijn niet de goedkoopste, dat is ook niet hun bedoeling. Ze zijn de compleetste. Als je bij Coolblue koopt krijg je een product waar je van weet: - Het is geen rommel: De merken die ze in huis nemen zijn de betere merken. Ook hun Coolblue's keuze is een leuk item, het zijn producten waar je zeker van mag zijn dat ze voor iedereen geschikt zijn. - Het is ondersteund: Is er iets kapot, moet je maar mailen, tweeten, bellen, whatever... en het wordt voor je opgelost. Ik koop met een gerust hart bij hen omdat ik weet, loopt er wat fout, ze trekken partij voor jou. - Ze weten van aanpakken: Tegenwoordig hebben ze zelfs hun eigen fietskoerierdienst en ook die leveren met de glimlach bij weer en wind. Ook hun systeem van tweedekansjes is een knappe vondste waar ik telkens eerst even bij kijk. Coolblue is een winkel waar ik met een gerust hart vrienden en familie naartoe kan sturen, omdat ik weet dat ze er alles aan doen om de klant bij het ideale product te brengen.

Snel, volledig, kwaliteit.

Zelfs een groot pakket als een party luidspreker is de dag na bestellen thuis geleverd. Ik had medelijden met de postbode....

souriant ponctuel et poli

un mix entre l'achat sur i,ternet et en magasin

Je n’ai toujours pas reçu mon colis !!!

Ou est mon colis ? La livraison le lendemain n’a pas été respectée !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

vlot, professioneel, betrouwbaar

Steeds heel goede ervaring met Cool Blue. Vlot, tracing van het pakketje is goed te volgen, correct en betrouwbaar

Bijna perfect!

Alles was perfect buiten het niet kloppen van de leveringstijden. Mijn pakket werd een dag later en niet op het beloofde tijdstip geleverd. Wel heel leuk dat Coolblue met de fiets levert!

Efficace, rapide et souriant

rapide, efficace et pertinent

Correspond a la commande. Rien à signalé Livré plut tôt que prévu. La promesse est tenue.

Ik ben echt super tevreden bij Coolblue!

Ik heb al enkele keren bij Coolblue gekocht en steeds zonder spijt. Wanneer er iets mis was hielpen ze mij steeds zonder problemen bij Coolblue. Ze zorgen voor een perfecte service! Zeer blije klant!

prima levering

Perfecte levering volgens planning

Zoals aangevraagd correct geleverd door bpost. Ook op tijd en stond mooie kortingen.

Au top

C’était ma première commande et j’en suis ravie!

Top fietskoerier

Ik bestelde een laptop bij coolblue. Normaal laat ik al mijn pakjes in het postpunt leveren maar omdat het hier over een duurder pak ging (en er eerder al eens een gsm verloren ging in het postpunt) koos ik voor levering thuis. De fietskoerier was een verassing maar alvast top!

Parfait

Site Web bien fait, livraison très rapide et suivi du colis au top.

Vlot en snel

Goeie service zoals altijd

Ok

Alles ok

Had me geen betere ervaring kunnen indenken.

Heldere communicatie, perfecte levering. Dankjewel.

Snel en vriendelijk

Snelle, correcte service. Vriendelijke klantendienst die goede oplossingen biedt. Handige, duidelijke app,...

Correcte beschrijving en vlotte levering

Het artikel had een correcte beschrijving van wat het was. Goede en vlotte levering van het product

Service rapide

Commande en soirée et reçu le matin à 10 h

Ik had het pakje snel ontvangen en alles was in orde.

Commandé le samedi, livre le dimanche. Moins cher qu'ailleurs et je peux renvoyer si ça ne va pas ! Que demander de plus ?

perfecte service

feilloze klantenservice