perfecte afhandeling, klare communicatie en supersnelle levering

Très rapide service

Goede service!

Snelle service voor afhaling product. Bij aankomst is het echter niet duidelijk wat er van de klant verwacht wordt als de persoon aan de inkom reeds in gesprek is.

Correct.

De informatie op de website is uitgebreid en correct. Een snelle levering.

Snelle levering en goede tracking

Zoals steeds snel en correct met goede tracking

Excellent service

Livraison a délai court parfaitement respecte a la date demandee

snel en betrouwbaar

Altijd snelle leveringen. Producten zijn soms eens wat duurder dan op andere sites, maar de excelente retour en repair policy maakt dit meer dan goed.

Zeer tevreden van de service.

Ik had een tweedekans voorwerp besteld. Dit voorwerp was in perfecte staat en kwam de dag erna aan. Dat had ik nooit verwacht!

Proficiat jongens!

Duidelijk, correct en zeer snel.

Personnel sympathique, livraison rapide !

J'ai commandé un article "deuxième chance", c'était la première fois. J'ai fait une super affaire et tout s'est déroulé à la perfection. Belle qualité de service !

Livraison décevante

Commande avant 23h59 = Livraison le lendemain !!! Cela fait 6 jours que j'attends mon colis qui est payé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel, efficiënt en correcte prijs

Snel, efficiënt en correcte prijs

Très bien

Reçu ma commande dans les 24h comme promis

rapidité et precision

excellente

Kan niet verbeterd worden

Goede service, ik zal zal zeker Coolblue aanbevelen aan familie en vrienden

Goede service a

Topservice en supersnel

Duidelijke webshop en duidelijke communicatie. De snelle levering is een groot pluspunt. Leuke shopervaring!

Correct

Levering was snel & zoals aangegeven

Zeer vlotte service. Duidelijke informatie en communicatie.

Informatie op de website is duidelijk. Maar indien er daarnaast vragen zijn, kun je ze altijd stellen. Levering gebeurt zeer snel en alles is prima in orde. Wat ik bij Coolblue het fijnste vind, is de positiviteit in mails, op de website, bij medewerkers, ... Kunnen we echt goed gebruiken in crisistijden!

goede kwaliteit en snelle levering

snel gekozen dankzij overzichtelijke keuzehulp eenvoudig besteld en snel geleverd. Producten zijn zoals weergegeven in omschrijving.

Snel en efficient. Aan te bevelen.

Snel en efficient. Zeer interessante prijzen.

Délais respectés

Commande peu avant minuit et reçu le lendemain comme promis! Prix compétitif pour l'article commandé après quelques recherches sur internet.

Super betrouwbare bedrijf

Soms niet bij de goedkoopste

Levering niet compleet

Bpost pakket gewoon voor de voordeur gedroogd, zonder te bellen (heb ring bel met camera). Bellen naar Coolblue is mission impossible

impeccable

entierement satisfait du mode de livraison...BRAVO

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen