Snelle en super vriendelijke service

Ze staan bij coolblue steeds klaar om een duidelujk antwoord te geven op je vragen , en het zijn allen ervaren mensen

respect des dates de livraison

respect des dates de livraison

Super service

Professionnel et agréable, rien à redire

Livraison top personnel très aimable

J'ai acheté un lave ligne chez Coolblue et je rédige ces quelques lignes pour vous remercier du parfait service comme vous le revendiqué. Donc oui si j'ai besoin d'autre article ce sera chez Coolblue

Snel en duidelijk

De levering was weer snel en goed verlopen. Duidelijkheid over een beetje vertraging, maar dat is geen probleem zolang er maar goeie communicatie is.

Alles vlot en vloeiend aan scherpe prijs.

Duidelijke website, eenvoudig vergelijken, geen overbodige toeters en bellen of verwarring over wie verkoopt nu wat en wanneer via dit kanaal. En als kers op de taart een ecologische levering met de fiets.

Top bedrijf

Ik heb zeer tevreden van materialen

Mijn MIELE wasmachine werd verkeerd geïnstalleerd

Mijn MIELE wasmachine werd verkeerd geïnstalleerd

Service déchargement

Il est noté que le livreur peut livrer jusqu’au 4 eme étage alors qu’il est seul , donc je me demande comment il fait . Serviable ok mais livraison de plein pied , juste un carton à retirer , pour passer et déposer à l’endroit indiqué . Mais pas possible , il a décidé que ça ne passait pas et a laissé le congélateur à l’entrée intérieur . Nous avons placé le congélateur sans problème à l’endroit indiqué par la suite en forçant pour rien alors que c’était prévu dans la livraison . Livraison rapide mais service de livraison à revoir

Zéér tevreden

Overzichtelijke website, betrouwbaar, zeer vlotte levering, goede service

De max!

Bestellen en leveren ging vlot + goed toestel

3ème commande avec succès

livraison qui correspond à la commande et rapidité d'expédition

Correcte prijzen, uitgebreid aanbod. Selektiefilters zouden beter kunnen en artikels die niet (meer) leverbaar zijn hoef ik niet te zien. Al bij al top webshop met snelle en gratis levering

Efficace …

RAS ! Livré dans les temps et matériel conforme …

Livraison rapide, service de qualité

Livraison rapide, service de qualité. Le site est simple d'utilisation, je recommande !

Fijne ervaring & levering!

Snel de producten kunnen vinden waar ik naar op zoek was en zelf mijn leverdag kunnen kiezen. Heel fijn mee!

ponctualité et respect

J'ai passé 2 commandes en trois jours. Il y a eu un tout petit décalage horaire pour la première commande et la seconde livrée pile dans les temps! Excellent tracking! Les produits sont conformes à mes attentes.

Nog aan het wachten

Volgens de site besteld voor 23.59 de dag er na in huis .....wel 3 dagen verder en nog niets . Bol.com is sneller

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel Perfect Cool

super

Jai déjà fait un super commentaire sur votre site

Service client très très mauvais et lent

Bonjour Article commandé et en partie reçu via la poste. Colis ouvert à l'arrivée avec l'article le plus cher manquant dans le colis. Fatalement pas de réponse claire de coolblue,les choses traînent,je suis prélevé mais je n'ai toujours pas pu profiter de mon achat quasi 1 mois plus tard. Bref je ne recommanderai pas car si tout va bien c'est bon sinon service client peu voir pas du tout actif.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Toujours aussi satisfaite. Service au top

Deuxième commande en quelques mois. Rien à dire, service ultra rapide, installateurs cordiales... Nous recommandons Coolblue les yeux fermés

behoorlijk teleurgesteld

Ik ben behoorlijk teleurgesteld na mijn allereerste bestelling bij Coolblue. Het zag er heel beloftevol uit door de supersnelle zending. Ik was heel verheugd. Maar de papierversnipperaar dat ik kreeg toegestuurd was niet helemaal in orde. De papierbak klikte niet in de machine en voor dat hoge bedrag heb ik graag dat het product in orde is. Ik vroeg om een omruiling voor hetzelfde product, wachtte af, en kreeg uiteindelijk een e-mail dat er een geldtegoed op mijn account stond. Toen ik de papierversnipperaar opnieuw wilde bestellen bleek die uitverkocht. Ik moest dus naar de klantendienst bellen (2 keer want de eerste keer werd in het midden van het gesprek de lijn verbroken) om mijn geld terug te krijgen ... Ik vind het heel veel gedoe om uiteindelijk niets te ontvangen en ben echt zwaar teleurgesteld.

Alles wat je zou willen wanneer je iets besteld.

Heel vloeiend simpel en gemakkelijk. Het ging zo snel bij het bestellen en ik kreeg ik al direct een mail en nog andere dingen over het packetje en hele snelle levering ook helemaal perfect.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen