j'ai commandé un étui pour smartphone redmi 9

je suis satisfait, car j'ai trouvé ce que je cherchais sur le site coolblue la livraison à domicile s'est parfaitement bien passée

Tres bon achat , bien guidé

Encore un peu trop tôt p jugez des performances du produit , mais rien à reprocher à cool blue . Au contraire , la clarté des spécifications et le guide d achat sont très précieux . Petit bémol le PC est équipe avec Mac Afee mais on reçoit une offre pour Norton qui n est pas simple à activer et surtout on nous demande les données bancaires direct .

Correcte service

Alles verlopen zoals voorzien!

Alles prima verlopen

Alles weer correct en snel verwerkt

Livraison éclair

N'ayant jamais eu besoin de faire appel au service client je ne peux qu'evaluer leur processus de livraison. Il est ultra rapide et propre au niveau de l'emballage

Zeer correcte levering

Zeer vlotte levering

Doet wat het moet doen

Vlotte Levering , top

Snel en correct

Meestal leveren ze heel snel en als iets fout is of je wilt iets anders zijn ze heel correct in terugbetalingen.

Hoogst tevreden

Ik ben zeer tevreden over Coolblue, verzorgde en volgens planning verlopen levering

Sans problème

Commande et enlèvement facile

Commandé l'après-midi et livré le lendemain matin et l'article était le moins cher et conforme à mes attentes.

Prix livraison en temps voulu

Du sérieux livraison parfaite a. L heure dite

Snelle en correcte levering.

ik ben blij met mijn Barista koffiemaker. Snel eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor een goede koffie. Ik bestelde deze in de avond en de dag erna had ik hem al in huis. Top!

Offre de qualité et super rapide

Le site web est facile a utiliser et trouve rapidement les différents éléments que je recherche ainsi qu'un descriptif détaillé du produits. Les différents comparatifs me permettent de choisir ce que j'ai besoin et de ne pas me tromper. La livraison en 1 jour est vraiment un grand plus

altijd een goede service

Heel tevreden met de service

gewoonweg 100% in orde

vlotte communicatie en degelijke afhandeling van de transactie.

Rien à dire

Rapide et très efficace délai de livraison respecter ..

Snel en goed

Très rapide

Parfait

Heb een goede keuze gemaakt

Het is wel dankzij mijn computer ervaring dat ik een probleem zelf heb opgelost door de originele driver op te zoeken inplaats deze die zogezegd in de Apstore te vinden is want die werken niet.

stipt , betrouwbaar , top service

een top service , stipt en betrouwbaar , das pas dik in orde !

Aankoop perfect verlopen

Ik kan eigenlijk niet veel uitleg geven. Zoals gewoonlijk bestellen via Coolblue gaat heel gemakkelijk. Eerst even wat reviews lezen van andere gebruikers en dan kiezen. Betaling verliep vlekkeloos en de levering ging precies zoals gecommuniceerd werd via Coolblue.

Ik bestelde een pakje, de volgende dag werd dit al geleverd.

snel en punctueel

zeer vlotte afhandeling, 's avonds besteld, 's morgens in huis. En het product werkt prima

Excellent

Precis, rapide et bonne qualité

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen