zeer snel, klantvriendelijk en behulpzaam

Mijn vragen werden snel beantwoord en de bestelling was er minstens even snel, gewoon top.

Best ok

Tevreden

Vriendelijk

Wij hebben op de site het product dat we wilden opgezocht. Als we verder gingen om te betalen konden we ook afhalen. Wij hebben dan voor afhalen gekozen want de dochter wilde dit zo rap mogelijk hebben. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest in de winkel.

Au top !

Le service de livraison est excellent et la communication parfaite. Les produits que l'on trouve chez Coolblue sont des produits de qualité. La caméra achetée fait partie de ces produits. Reçue le lendemain de la commande, elle était opérationnelle le soir même. Bravo et merci. Frederic Rochart

Rapidement livré

Super efficace

Fijn, handig, uitgebreid, correct,...

Fijn, handig, uitgebreid, correct,...

In de winkels krijg je steeds een eerlijke en goede uitleg van de werknemers en de site is gebruiks vriendelijk

Super tevreden!!

Goed overzicht van producten en vlotte verzending

Fan van het eerste uur.

Coolblue levert al jaren een top service. Wat ze beloven doen ze gewoon. Daar blijven wij zeker fan van!

Beste klantenservice

Komen hun beloftes echt na

Goede ervaring

Enkel jammer dat het de volgende dag geleverd zou worden en dan nog 3 dagen acjterblijft door de post.

zeer vlotte levering van de juiste producten

zeer vlotte levering van de juiste producten

Vrijdagavond besteld en zaterdag had ik mijn bestelling thuis zo moet dat en niet anders !!!

Article non livré à l’adresse expressément fournie lors de la commande téléphonique !

Comme pour une commande antérieure : -Je passe par la plate-forme téléphonique. -Jeconfirme l’adresse de facturation. -J’informe de l’adresse de livraison ( domicile). Et l’article et présenté un samedi à l’adresse de facturation ( bureau à Bruxelles) ….. Au vu de la compétence offerte, l’Expérience client est proche de zéro. Et je suis toujours dans mon article que j’ai demandé pour mercredi à mon domicile ( pas le matin) ….

• Nous recommanderiez-vous? Non

's avonds besteld, de volgende middag al geleverd door de fietskoerier

supersnelle bestelling en levering

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Het toestel is is prima en de levertijd top!!

Ok

Ok

Tout est parfait

Délai respecté, qualité au rendez vous et prix compétitifs

Rien à redire !

Première fois que je commande chez CoolBlue, la commande a été expédiée le soir-même ! Je suis un client qui reviendra !

Over de aankoop ok , maar niet de levering want na 3 dagen nog geen pakket ontvangen

Na contact met B post nog steeds geen toestel noch enig feedback hierover van de levertermijn

Très satisfait

Choix, détails et descriptifs des articles, prix, rapidité de livraison, ....

que du positif

Colis livrés en temps et en heure

Bon prix et bonne service

Après avoir comparé plusieurs sites internet, j'ai trouvé que Coolblue offre le meilleur prix pour ce produit. Ce que j'aime bien aussi est que le service est très bien. La livraison est rapid et professionel. Dans toutes les communication, il y a une touche personnelle.

commande et livraison au top.. même le dimanche...

sacré super service...

Borsbeeksebrug 28