Uitstekend, geen opmerkingen

aankoop, levering perfect verlopen. Product voldeed niet aan mijn verwachting en inlevering perfect verlopen

Super et conforme aux attentes

Facilité de trouver sur le site Informations utiles et nécessaire disponible Facilité et clarté du processus de commande Délai de livraison respecté et service de livraison selon les attentes Produit impeccable conforme aux descriptions et annonce

Vriendelijke en efficiënte service.

Ook op drukke zaterdagen.

Irréprochable

Service très sérieux et ultra rapide

Irréprochable

Service très sérieux et ultra rapide

Super rapide

Première expérience et très contente, mon colis a été livrer en 24h c est génial et surtout le suivi du colis ,on peut voir l heure auquel le colis arrive chez vous.merci

Livraison au top

Commande juste avant minuit et livraison le lendemain vers 16h. Promesse tenue, très contente de ce service !

Heel vlotte levering , zelfs op zondag !

X

slecht

Heb bestelt voor snel en aan huis gebracht te krijgen. Maar was even weg toen ze kwamen, en al woon ik in een blok van 5 verdieping hebben ze toch niet afgeleverd , niemand thuis gevonden ??????? Dan nog meer pech !!!de dichtste postkantoor Sasha was met verlof resultaat hebben ze het maar afgeleverd GALLIFORTLEI niet naast mijn deur resultaat dat ik morgen met tram mijn pakje moet gaan halen en naar huis moet sleuren, ben echt niet in mijn nopjes. Ik geef wel toe dat de levering normaal wel op tijd zou zijn geweest, was ik thuis geweest, maar de oplossing is niet vlot verlopen zoals ik wel zou gehoopt hebben. Dit was mijn eerste bestelling, maar laat mij wel nadenken voor eventuele latere bestellingen. Ben helemaal niet overgelukkig met deze oplossing.

Makkelijke kunnen kiezen en vlot geleverd.

Ik zocht een voorversterker voor mijn platendraaier. Door de overzichtelijkheid van de website heb ik vlug mijn keuze gevonden. Ik had besteld op zaterdagavond rond 23u30. Nog geen twaalf uur later werd mijn bestelling al geleverd. Op een zondag! Top!

Rapide

Commande arrivée rapidement avec facture sans problème

Service au top très rapide

J’ai découvert votre site par hasard et j’ai commandé . Service au top très rapide

Top!!

Zeer vlotte bestelling en dito levering in sneltempo en op een zondag dan nog wel!!!

Snel geleverd en goede prijs

Snel geleverd en goede prijs

Telkens snelle en correcte levering en afhandeling

Snel, juiste prijs, goeie service

Wij hebben al verschillende artikelen bij hen gekocht. Als we deze online bestellen, staat deze de volgende dag voor onze deur. Maar ook als we twijfelen aan een artikel, worden we altijd goed geholpen. Kortom we zijn hier heel tevreden over. Ik raad ze zeker aan.

Rapide

Rapide et on rapport qualité prix

Problème avec le paiement BANCONTACT (à 2 reprises)

Le Conseillé COLLBLUE s'est activé pour trouver la solution et le paiement à eu lieu et dans un délai très court, (48 heures) l'envoi du colis a été réalisé. Un plus, Le service B Post s'est aussi inquiété et tout s'est déroulé en toute sécurité. Suivi impeccable depuis la source. Un exemple. Commande le 09/08 Confirmation après le problème bancaire le 11/08 Réception de la commande à mon domicile le 12/08 à 10h45 .

Super service

Ik heb gemakkelijk het product gevonden dat ik zocht en de snelle levering is top.

Les personnes au tel vu aide vraiment

Les personnes au tel vous aide efficacement

Right on time !

Gemakkelijke bestelling, levering top, zoals voorzien en kwaliteitsproduct ! Wat moeten we meer hebben ????

Teleurgesteld

Op 27 mei om 12.58 uur ontving ik de Epson EH-LS300B beamer die ik via Coolblue op 26 mei had besteld. Binnen de dertig dagen ging de beamer kapot: de helft van het beeldscherm had een blauwe waas. Ondanks het feit dat ik dan recht heb op een nieuw product, besloot Coolblue om het product aan te melden voor reparatie. Na een maand kregen wij de beamer in exact dezelfde defecte staat terug. We zitten inmiddels bijna twee maand zonder beamer. Coolblue weigert om een nieuw exemplaar te leveren...

Rapide

Rapide dès la commande. Et produit au top merci

Cool, rapide et sans accro

Cool, rapide sans jamais aucun souci. Un service à tout épreuve.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen