Comme prévu !

Gebruiksvriendelijke website, goede producten, vlotte betaling en bezorging.

Alles was in orde en er is een goede verhouding tussen de kwaliteit en de prijs.

Très bien!

Livraison très rapide. Produit conforme au descriptif.

Coolblue, c'est la rapidité et la fiabilité incarnées !

Je suis toujours épatée par la rapidité de réaction de Coolblue et je remercie tous ses acteurs pour le service de qualité qu'ils offrent aux clients.

Klantenservice is top!

Box jbl was defect , na contact met klantendienst opgestuurd. Ze hebben deze nagekeken maar wasnonherdtelbaar. Daarom een waardebon gekregen en dezelfdenbox opnieuw kunnen kopen. Qua communicatie ook zeer vlot (whatsapp).

Achat d'un siège auto pour enfant

Le site est bien fait avec possibilité de comparer des produits similaires. La commande s'est déroulée sans encombre et j'ai reçu le siège commandé le jour prévu. Je n'ai pas encore eu l'occasion d'utiliser ce nouveau siège mais il a l'air très bien.

Livraison rapide, produit moins cher

Produit en reduc 2eme chance, etat neuf. Livraison rapide. Boite enorme par rapport à larticle mais rien a redire a part ca.

Ontevreden

Klantenservices zeer goed! Aleen heb ik lang moeten wachten op mijn besteling 5/6 dagen.

Super service

Super service

Goede levering en hulp aan de klantenservice!

Na mijn bestelling word er 2x het bedrag afgetrokken van mijn rekening door een fout bij de bankapp, hiervoor heb ik contact opgenomen via Whatsapp en werd ik hier heel vriendelijk en direct mee geholpen. 2 dagen later werd het geld al teruggestort.

Ik kon op de webshop handig vergelijken & binnen de 12u had ik mijn pakketje.

Parfait de A à Z

Excellent service, j'ai eu l'occasion de visiter votre nouvelle boutique à Hasselt, incroyable !!!

super

efficacité - rapidité

Beste service

De service is uitstekend, de eigenschappen van de producten worden ook gedetailleerd beschreven. En als laatste mag je zelf kiezen wanneer ze je product leveren, niet veel anderen bieden dezelfde service aan.

Vriendelijk

Snel vriendelijk en goed geholpen wel jammer dat het pakketje lang duurde

Impeccable

Marchandise et livraison au top

efficace, contractuel, parfait

Je suis maintenant habitué à l'usage du portail Coolblue. Une envie, un besoin urgent, une consultation rapide du site web et le tour est joué. Une intégration efficace avec de nombreux moyens de paiement, un service de livraison super rapide. Que demander de mieux ? ... Je ne vois pas.

Parfait

Une phrase, ça va être long ... un mot suffit: TOP !

Coolblue blijft voor mij veruit de meest correcte webshop tot nog toe

Telkens een mooi overzicht van de producten. De vergelijkingstool is zeer makkelijk en duidelijk. De prijzen zijn naar mijn gevoel steeds correct. Levering is optimaal. De tips and tricks die je krijgt na aankoop zijn af en toe goed bruikbaar!

Snelle levertijd, ruime keuze aan materialen en goede service na verkoop

Service unique et fiable

Le service de Coolblue est unique en Belgique! De la commande a la réception, tout se passe sans accroc et avec transparence. Le suivi est clair et personnalisé (mail, sms, appel). Acheter chez Coolblue est avant tout un choix de confiance mais aussi un choix compétitif concernant le rapport qualité/prix.

pas de réponse

Je n'ai pas eu de retour à mes questions à propos d'une erreur de produit commandé...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en efficiënte service

Gisterenavond een nieuwe wasmachine besteld en vanmorgen geleverd. Twee vriendelijke mannen hebben de nieuwe machine geïnstalleerd en de oude meegenomen. Ze deden dit erg voorzichtig en efficiënt. Schitterend werk hebben ze verricht, waarvoor dank.

Allerbeste service na verkoop

Door een onbekende oorzaak werkte het product (radio) bij de tweede maal totaal niet meer. Toestel terug gebracht naar dichts bijzijnde Coolblue winkel in de buurt. Uiterst vriendelijk personeel. Fantastische service en goodwill na verkoop. Dit is totaal onvergelijkbaar met eender welke andere keten. Ik heb zeer slechte ervaringen met service na verkoop bij een andere grote media keten. Coolblue is hiermee vergeleken echt top. Dikke merci.

snelle service

snelle levering, vriendelijke bezorger leuke ervaring

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen