Tip top in orde

Tweedekans laptop met beperkte krassen aan super scherpe prijs, snel geleverd

Super bedrijf met super service! Heel tevreden van!

Parfair

Livraison rapide et bon suivi de la commande !

Une livraison très rapide

Commande effectuée le samedi après-midi et reçue le dimanche matin.

Handig, snel en altijd vriendelijk

Cool blue is mijn “go to” adres wanneer ik iets nodig heb. Snel online opzoeken, producten vergelijken, kijken voor nette Tweede Kans producten en bestellen maar. Ik haal mijn bestelling altijd op in een lokale winkel en betaal ter plaatse, zeer handig. En indien er problemen zijn met het product dan weet ik dat ik bij Cool Blue in goede handen ben.

ontevreden

bij aankomst parkeerde ik me op een mindervalide plaats. Desondanks mijn kaart duidelijk zichtbaar was, stormde een medewerker naar buiten met de melding dat ik elders diende te parkeren. Tot 3 maal toe werd me geboden dat ik me elders diende te parkeren. Totdat ik zei, " zou je niet EERST kijken vooraleer je commentaar geeft" Dan pas kwamen de excuses.... Uiteraard was ik op zijn zachtst gezegd NOT AMUSED. Verder was men wel beleefd, maar het kwam over als niet gemeend maar als moeten. Samengevat : Coolblue heeft altijd het vaandel van topservice en klantvriendelijkheid heel hoog gedragen. Helaas is het nog een schim van wat het vroeger was. Er wordt massa's geïnvesteerd in tv reclame, maar niet in klanten. De eens zo performante webshop is helaas het zelfde leven beschoren. Goederen die als "op stock" vermeld staan, blijken niet op stock te zijn. Plus dat er enorm veel zaken effectief de melding krijgen niet aanwezig te zijn. Jammer, waar ik vroeger steevast eerst Coolblue consulteerde gaat nu mijn voorkeur naar andere webshops/ winkels.

zéro mauvaise surprise

Jamais de raté avec Coolblue

Ongelofelijk snel geleverd.

Bestelling is zeer vlot verlopen. Om 20h besteld en dag nadien in voormiddag geleverd.

OK

Volgens de beloofde voorwaarden

Zeer goede ervaring

Vlotte levering. De bezorgers hebben prima werk gedaan. Goede service. Niets op aan te merken.

Stock, livraison et prix !!!

Toujours plus de stock chez Coolblue / une livraison super rapide même le samedi/ un site internet bien pensé (le même article avec tout les choix couleurs/les différentes options tout sans cliquer sur les autres) cela est bien plus facile. Nous sommes ravis de Coolblue et surtout un service après vente au top !!! Merci d’être vous…

Vlot en kwaliteit

Hele vlotte service, heel duidelijke website, klaar en gemakkelijk. Doen altijd deugd daar iets te kopen, goeie vibe, goeie ervaring.

Altijd snelle en correcte levering

Wij bestellen bij steeds bij coolblue omdat we zeker zijn van een snelle levering en een uitstekende service.

Zeer goede werking

Ook duidelijk filmpje op you tube. Top

T was mijn eerste bestelling...alles is vlot en correct verlopen ...bedankt!

vrijdag besteld en zaterdagmorgen reeds geleverd PROFICIAT

de bestelling en levering gaat sneller dan zelf naar de winkel te gaan

Goede communicatie vanwegen Coolblue.

Bericht gekregen van Coolblue dat bpost een dag later zou leveren. Wel jammer dat de verpakking op meerdere plaatsen beschadigd was door bpost. Ze hebben die moeten dichtkleven zodat de inhoud er niet uit viel. Daar kan Coolblue natuurlijk niks aan doen.

Rapide, on-time

DEux expérience avec coolblue, deux cause de stisfaction. Ce qui ne fut pas récemment le cas avec d'autres sites de vente en ligne bien connus.:)

De service was een voorbeeld van klantvriendelijkheid

Het telefonisch en e-mail contact was een voorbeeld van klantvriendelijkheid Bedankt Iris

Rapide et efficace

Au moins avec Coolblue, il ne faut pas attendre 1 semaine pour recevoir sa commande. Merci beaucoup

Service impeccable

Service impeccable

op vrijdagavond besteld en zaterdag kon ik het pakketje al ontvangen. Mooi en netjes verpakt en ook de opvolging (track & trace) was klaar en duidelijk.

super

Tout est en ordre, livraison,paiement et produit arrivé en bon état.

Ruime keuze, goed voorraadbeheer en vlotte levering

Altijd tevreden

Duidelijk met alle relevante informatie om je keuze te maken en altijd snel geleverd. Bij een uitzonderlijk probleem of vraag kun je altijd heel snel iemand bereiken die je ook nog eens direct kan helpen

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen