Altijd tevreden

Duidelijk met alle relevante informatie om je keuze te maken en altijd snel geleverd. Bij een uitzonderlijk probleem of vraag kun je altijd heel snel iemand bereiken die je ook nog eens direct kan helpen

facile,rapide et bon rapport qualité prix

super service

commande tres rapide

service rapide !!! merci !!!!

service rapide !!! merci !!!!

Ik ben een tevreden klant!

De afspraken worden steeds vlekkeloos nagekomen. TOP!

Impeccable

Parfait rien à dire

snelle service

bestellen van cartridges snel en eenvoudig

Colis arrivé en parfaite état.

La commande a été délivrée à temps et rapidement.

correcte producten, snelle levering

correcte producten, snelle levering

snel, goed

mijn ervaring met coolblue is zoals steeds; zeer goed!

Ik had via collect & go een bestelling geplaatst om op te halen. Alles verliep vlotjes en ik heb mijn product intussen in goede orde afgehaald.

rapide et efficace

1ere experience mais certainement pas la dernière

Duidelijke communicatie en stipte levering.

Djje

Wnnwkwp

Verzorgde winkel in Kuurne met vlotte en vriendelijke service

Een jongedame met vriendelijke glimlach onthaalde me en verwees me met mijn volgnummer door naar de balies. Een vriendelijke jongeman overhandigde me mijn bestelling die ik via de overzichtelijke website had geplaatst. Er werd uitleg over het toestel aangeboden, alsook om het naar de wagen te dragen. Alles verliep vlot. De winkel kwam heel verzorgd over.

Goede, vlugge en vriendelijke service

Parfait

Prise de commande facile Livraison ultra rapide par un vélo avec un cycliste sympa et souriant Que du bonheur! Tellement mieux que d aller chez certains spécialistes qui grognent et ne vous conseillent pas… Je suis ravie de cool blue et m en servirait de plus en plus! Merci et à bientôt

Prima gerief en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Super.

Super. Pas d'autres mots.

Excellent service!

Tout est toujours parfait avec Coolblue! Rapide et efficace, merci!

Heel tevreden

Was blij dat het rap werd geleverd nog mals bedankt en vriendelijke groeten van robby

Snelle levering, heel goede producten

Product is perfect in orde. Ik kocht een tweedekans smartphone, dus het doosje was geopend maar alles wat gloednieuw. Ik had wat problemen bij de betaling waardoor ik moest kiezen voor 'overschrijven', eens de overschrijving toekwam, ging het echter razend snel. Zoals belooft een tijdsindicatie gekregen + een smsje 15 minuten op voorhand dat de bezorger zal aankomen.

Rapide, respecté sa promesse de livrer... Le lendemain !

1er achat : super contente. J ai trouvé un article que je ne trouvais pas ailleurs : chez vos concurrents, des kilomètres à faire pour s ' entendre dire que l objet recherché était à commander ou en rupture de stock. Après un été sans appareil photo, des kilomètres en voiture surchauffée , des semaines de patience pour faire valoir ma garantie sans succès, on vient de me livrer (15 heures après ma commande) un appareil-photo compact pour 109 euros. INCROYABLE MAIS Vrai !!!!!!

Très satisfait des produits et services Coolbleu

J'ai acheté un PC de bureau et suis très satisfait. Service rapide, achat efectué en soirée et reçu le lendemain matin. Prix super compétits.

Super service très bon prix et livraison Le lendemain

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen