Super service très bon prix et livraison Le lendemain

Livraison rapide

Ce fut une belle expérience avec Coolblue et service au top !

Uitstekende service en ruim aanbod

Ruim aanbod waar je, volgens eigen budget, steeds je zin zal vinden. Zeer competitieve prijzen. Daarnaast kan je ook steeds rekenen op een snelle levering of mogelijkheid tot ophalen in winkel. Persoonlijk mijn eerste tussenstop indien ik op zoek ben naar elektronica.

Snelle service & snelle levering

Zeer tevreden.

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Mijn bestelling van Sony FDR AX53 werd de dag nadien afgehaald in de Coolblue winkel in Kuurne. Vlotte afhandeling van de bestelling door vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snelle levering!

Veel in het assortiment, snelle levering, correcte firma

Colis commandais le 2 août, toujours pas reçu...

Bonjour/bonsoir, J ai commandé des écouteurs et je n au toujours rien reçu, je les avais commandais le 2 août ensuite j ai reçu un mail pour me dire qu il arrivais la lendemain... Après celà j ai reçu un mail pour me dire qu il arriveras dans les 4 jours et toujours rien... Malgres que je regarde sur App bpost toujours aucun mouvement et quand je regarde dans l'onglet commande, il n y a même plus la barre de progression... Mon colis c est t'il perdu??? En tous cas je n' ai rien reçu... Et SUROUT aucune mise à jours sur l App bpost... Bonne soirée Antoine Bastien

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide

Prix compétitif livraison rapide rien à redire

Nickel

Commande arrive après 24h,livreur très aimable

très satisfaite dans l'ensemble

très satisfaite dans l'ensemble, seul bémol 1 jour de retard sur la livraison

Eenvoudig en snel

Goede en eerlijke beoordelingen door coolblue zelf aangevuld met eerlijke gebruikersreviews.

Perfect.

Alles was en is perfect verlopen. Bestelling geen probleem, betaling geen probleem, levering thuis geen problemen. Duidelijke communicatie via email, volledig ok. Ik zou geen punt kunnen bedenken dat moet verbetert worden.

Reception très rapide, rien a redire

Deuxième fois que je commande via coolblue, service toujours impeccable et très rapide!

het had me veel minder tijd gekost als ik gewoon naar een winkel was gegaan

Slechte coordinatie rond levering. Ik had tijdstip van levering doorgekregen. Twee uur eerder krijg ik telefoon om te zeggen dat de koerier is aangekomen. Aangezien er nog niemand thuis was gaf de koerier aan te zullen wachten. Hoewel we speciaal vroeger naar huis waren gegaan en voor geplande leveringsuur waren aangekomen, was de koerier toch al weg. Daardoor moest er nieuw leveringmoment gepland worden, dus opnieuw tijdens werkuren thuis aanwezig zijn. Nieuw leveringsmoment telefonisch gepland, maar geen bevestigingsemail gekregen. Dus nog eens gebeld om na te gaan of de levering effectief ingepland was of niet. Hiervoor 50 minuten aan de telefoon moeten hangen. Veel tijd geïnvesteerd dus, terwijl de reden om bij coolblue te bestellen net de hoop was om minder tijd te moeten investeren dan wanneer ik naar een fysieke winkel zou gaan. Volgende keer zal ik dat zeker wel doen.

Vandaag besteld, morgen gelerd!

Snelle levering eens betaling

Snelle levering eens betaling

Uitstekende service

Snel geleverd door 2 vriendelijke en behulpzame mannen.

Heel snel en zeer betrouwbaar!!!

Snelle levering, goede kwaliteit, goede retour

Levering was zeer snel (volgende dag), kwaliteit zoals verkocht, betrouwbare beoordelingen, goede retourpolicy

Parfait

Article livré dans les temps, l'emballage garantit tout dégâts durant le transports. L'article livré est exactement l'article décrit.

Livraison professionnelle et hyper rapide !

Mon barbecue était commandé la veille au soir et a été livré le lendemain matin à 8:15 heures. Super équipe de livreurs qui ont repris également mon ancien barbecue avec le sourire. Je les mets à l’honneur pour leur professionnalisme irréprochable et leur tenue vestimentaire impeccable .

Rapide et service après vente au top !

Toujours livré rapidement. J'ai déjà du faire réparer une machine à café sous garantie, ça a été rapide et efficace.

Mooi dat jullie snel leveren en bovendien de huislevering met de fiets doen!

Vlotte service

Goede ervaring