Snelle levering, zekerheid bij aankoop

Altijd zeker dat als het niet OK ze het gewoon terugnemen en dat is leuk on te weten als je iets koopt!

Vloeiend

Altijd vlotte ervaring bij coolblue en zeer blij ook altijd vriendelijke customer service!

achat d'une carte micro sd

j'ai trouver ce que je voulais et l'envois a été très rapide merci

Alles dik in orde

Besteld, een uurtje later in Zaventem gaan ophalen, slechts enkele minuten wachten en alles direct mee naar huis. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Meer moet dat niet zijn. Bedankt Collblue

Snel en efficient, bestellen, betalen leveren in minder dan 1 dag! top!

Voldoende info over het produkt, snelle verwerking van bestelling en dito levering.

de dag erna was het al in huis

Heel snel geleverd

Ik had een kabel besteld en de volgende dag kwam hij al aan zeer goed en zeer snel.

livraison a temps conforme

recu le materiel a temps et mis en service . pas d autres remarques

heel snelle en tijdige levering

Ik was zeer aangenaam verrast dat de levering gebeurde bij middel van een fiets.

doen wat ze beloven.

word op tijd geleverd volgens de afspraak.

Impeccable

Rapide et parfait

Fijn geleverd, goede communicatie!

Goede communicatie, geleverd met fiets (ecofriendly!) en product helemaal zoals opschreven!

In één zin uitgelegd; Bij cool blue kun je altijd terecht.

Na mijn zoveelste bestelling bij Coolblue ervaar ik steeds een prima en correcte service. Van bestelling tot afhandeling verliep alles perfect. Een echte aanrader.

Super en vriendelijk

Positief over de gehele lijn

Achat d’un aspirateur

Grand choix, rapidité d’expédition

Altijd heel tevreden van coolblue

Heel fijne, duidelijke website om alles op te zoeken. De nieuwe winkel in Hasselt was ook erg aangenaam, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Voor electro heeft coolblue altijd mijn voorkeur!

Levering door 2 super toffe medewerkers

Magni3

Super rapide

recommandable!

bon achat! service rapide!

Altijd correct en snel

Steeds een goede servies correct behandelen van problemen snelle klantendiens.

service et produits parfaits

Correct

Correcte levering, goed toestel.

Une plateforme efficace, un choix de produits variés, délivré rapidement et surtout à vélo!

J'ai commandé un système de son à installer dans notre nouveau restaurant. Après avoir comparé le produit que je souhaitais acheté. Coolblue propose une le meilleur rapport qualité, prix et temps de livraison.

Altijd snelle levering. Nooit problemen.

Nog nooit problemen ervaren. Producten steeds de volgende werkdag in huis.

Trop contente de mon nouveau IPhone 13

Trop contente de mon nouveau iPhone 13 pour ce prix par rapport à Appel store. Je vous conseille fortement l’iPhone 13 les photos sont incroyable et les vidéos une qualité incroyable ! J’ai beaucoup hésiter avec le pro mais franchement il y’a que la photo macro qui manque. Ce n’est pas nécessaire pour ma part. Je fais beaucoup de vidéo du coup je sais de quoi je parle.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen